Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Kupiłem sobie kartę Audigy model SB0230 i mam taki problem, że bardzo cicho działa mi mikrofon.

U kolegi na Audigy ES działało na polowę głośności i było dobrze słychać, a ja u siebie musze ustawiać na maxa, żeby było tak jak u kolegi. Może ma ktos pomysł czego to jest wina???

Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sebasw napisał(a):

inne mikrofony sprawdzales ?

suwak glosnosci nagrywania masz na maks ?

suwak mikrfonu, w zakladce NAGRYWANIE tez ?

1227123[/snapback]

No przecież napisałem, że słabo słychać bez względu na głośność.

Na tym samymm mikrofonie u kolegi działało głośno a u mnie jest o połowę ciszej (i co tu ma do rzeczy głośność w ustawieniach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wojciech007 napisał(a):

No przecież napisałem, że słabo słychać bez względu na głośność.

Na tym samymm mikrofonie u kolegi działało głośno a u mnie jest o połowę ciszej (i co tu ma do rzeczy głośność w ustawieniach)

1227262[/snapback]

ano duzo ma!!!

wejdz do regulacji glosnosc -> nastepnie kliknij na zakladke opcje -> nastepnie wlasciwosci -> pozniej nagrywanie -> i pozaznaczaj wszystkie kwardaciki i kliknij ok, wwyswietla ci sie nowe suwaki i wszystkie ustaw na maxa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szpakos napisał(a):

ano duzo ma!!!

wejdz do regulacji glosnosc -> nastepnie kliknij na zakladke opcje -> nastepnie wlasciwosci -> pozniej nagrywanie -> i pozaznaczaj wszystkie kwardaciki i kliknij ok, wwyswietla ci sie nowe suwaki i wszystkie ustaw na maxa...

1227271[/snapback]

Nie bardzo rozumiem. Z tego co wiem to do głośności mikrofonu jest odpowiedni suwak, a co do suwaków służących do nagrywania to one nic nie zmieniają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi