wojciech007 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Witam. Kupiłem sobie kartę Audigy model SB0230 i mam taki problem, że bardzo cicho działa mi mikrofon. U kolegi na Audigy ES działało na polowę głośności i było dobrze słychać, a ja u siebie musze ustawiać na maxa, żeby było tak jak u kolegi. Może ma ktos pomysł czego to jest wina??? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Masz zapewne opcje w mixerze "20 db boost" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech007 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 xan napisał(a): Masz zapewne opcje w mixerze "20 db boost" . 1225811[/snapback] Mam taka opcę i wzmocnienie mam włączone. Może jeszcze jakies propozycje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 inne mikrofony sprawdzales ? suwak glosnosci nagrywania masz na maks ? suwak mikrfonu, w zakladce NAGRYWANIE tez ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech007 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 sebasw napisał(a): inne mikrofony sprawdzales ? suwak glosnosci nagrywania masz na maks ? suwak mikrfonu, w zakladce NAGRYWANIE tez ? 1227123[/snapback] No przecież napisałem, że słabo słychać bez względu na głośność. Na tym samymm mikrofonie u kolegi działało głośno a u mnie jest o połowę ciszej (i co tu ma do rzeczy głośność w ustawieniach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 wojciech007 napisał(a): No przecież napisałem, że słabo słychać bez względu na głośność. Na tym samymm mikrofonie u kolegi działało głośno a u mnie jest o połowę ciszej (i co tu ma do rzeczy głośność w ustawieniach) 1227262[/snapback] ano duzo ma!!! wejdz do regulacji glosnosc -> nastepnie kliknij na zakladke opcje -> nastepnie wlasciwosci -> pozniej nagrywanie -> i pozaznaczaj wszystkie kwardaciki i kliknij ok, wwyswietla ci sie nowe suwaki i wszystkie ustaw na maxa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech007 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Szpakos napisał(a): ano duzo ma!!! wejdz do regulacji glosnosc -> nastepnie kliknij na zakladke opcje -> nastepnie wlasciwosci -> pozniej nagrywanie -> i pozaznaczaj wszystkie kwardaciki i kliknij ok, wwyswietla ci sie nowe suwaki i wszystkie ustaw na maxa... 1227271[/snapback] Nie bardzo rozumiem. Z tego co wiem to do głośności mikrofonu jest odpowiedni suwak, a co do suwaków służących do nagrywania to one nic nie zmieniają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...