PiotrekT Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Witam, mam takie 2 problemy. Przy każdym uruchamianiu systemu WinXP system chce skanować dysk (partycja na której nie ma systemu) a jako powód podaje brak spójności danych. Czemu tak to się dzieje, mimo że system zawsze zamykam prawidłowo. Reistalajca systemu nie pomogła. 2 problem. Chodzi o hibernacje. Wyłączam system (hubernuje) i jest OK, ale gdy włączam i zaczyna się uruchamiać nagle komp się restauje i jest tak dopóki wyieram uruchamianie z hiernacje, bo gdy z opcji wyniorę żeby usunał dane i uruchomił system normalnie to działa dobrze. Jak to naprawić...czy trzeba reinstalować system ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Witam, mam takie 2 problemy. Przy każdym uruchamianiu systemu WinXP system chce skanować dysk (partycja na której nie ma systemu) a jako powód podaje brak spójności danych. Czemu tak to się dzieje, mimo że system zawsze zamykam prawidłowo. Reistalajca systemu nie pomogła. Przykro mi, nie wiem czemu. Ale jeśli przypadkiem chciałbyś się tego sprawdzania pozbyć po prostu uruchom w Windowsie Chkdsk i przetestuj ten dysk z parametrem /f - pewnie nawet żadnych błędów nie będzie. Powinno pomóc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...