dszywala Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 witam! Jakiej jakości są głosniki wyżej wymienionych firm PROAUDIO i ADAGIO?? Chodzi mi o Subwoofery głóosniki samochodowe itp.. Poprostu czy warto to kupić czy wogóle dac sobie z tą firmą spokój? Ile opłaca się wydać na GŁOŚNIK 24 CM,2 z dwoma wlotami basowymi własnie formy Adagio??? Czy tuby tego producenta są wmiarę dobrej jakości? pomócie bo mam na oku cos takiego ale nie wiem czy to nie jakas paść..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 a słuchałes tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 przeciez tu jest caly topic o tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...