Bartolghnet Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 hej :) , mam maly problem poniewaz chcialbym sobie zrobic front panel (ten gdzie sa zwykle przyciski power on i reset ) z plexi. Ale jak teraz zamocowac ta plexi ?? :-| ten panel jest mocowany takimi zaczepami jak zaslepki 5,25" .... Pozdrawiam i czekam na pomysly :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 jeden temat ci nie wystarczy? zrob panel na podstawie kieszeni do twardego dysku jak koledzy wczesniej mowili albo sam skonstruuj cos w tym stylu i przykrec w srodku w miejsce slotu 5,25" a na tym zamocuj panel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 jeden temat ci nie wystarczy? zrob panel na podstawie kieszeni do twardego dysku jak koledzy wczesniej mowili albo sam skonstruuj cos w tym stylu i przykrec w srodku w miejsce slotu 5,25" a na tym zamocuj panel 1226282[/snapback] nie chodzi mi o rheobusa lolu.... <_< naucz sie czytac i zrozumiec nawet jesli ktos nie umie zfrormolowac zdania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 a co my niby na odległosc mamy Ci powiedziec w którym miejscu przewiercic otworki i wstawić śrubki? :lol: moder z Ciebie widze wysmienity... ale makgajwerem nie zostaniesz... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 nie chodzi mi o rheobusa lolu.... <_< naucz sie czytac i zrozumiec nawet jesli ktos nie umie zfrormolowac zdania. 1226353[/snapback] zglosilem juz twoj post, jak bozia rozumu nie dala to chociaz mogla ci klodke dac na ta niewyparzona jadaczke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Bartolghnet: eeer o co chodzi jakby ? skup sie i napisz o co Ci chodzi i ani mi sie waz obrazac userow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 mozesz wygiac plekse tak jak to robil blackout i przykrecic do koszyka na napedy a jak masz kogos obrazac idz na mecz i wyskocz do jakiegos kibica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 trudno cos poradzic jak nie ma fotek. sprobuj jakos na sruby :) a jak masz kogos obrazac idz na mecz i wyskocz do jakiegos kibica 1228179[/snapback] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...