PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Jak w temacie. Pamietam, ze ten ktos liczyl sobie 65zl za blok + zaczep. No, przyznac sie! ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 heheh no nie wiem czy ci ktos za tyle sprzeda blok i zaczep :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Jak w temacie. Pamietam, ze ten ktos liczyl sobie 65zl za blok + zaczep. No, przyznac sie! ;-) Niestety, spóźniłeś się. Blok już poszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Niestety, spóźniłeś się. Blok już poszedł. Ups....zresztą nie dziwię się - cena była atrakcyjna :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Niestety, spóźniłeś się. Blok już poszedł. Ups....zresztą nie dziwię się - cena była atrakcyjna :-) ja mam stary blok na sprzedaz z zaczepen ma socket a jest to oklejony aluminiowy radiator ale tez za****** chlodzil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 ja mam stary blok na sprzedaz z zaczepen ma socket a jest to oklejony aluminiowy radiator ale tez za****** chlodzil Właściwie to mio jest potrzevbny blok wodny na CLAPa - więc jeżeli by pasował ;-) to biorę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Jam jest ten co tak korzystnie kupuje ten blok od mate'a, wiec jesli kcesz, to moge ci sprzedac moj stary blok, ktory jednak nie chlodiz tak dobrze - mniej skomplikowane rzezbienie w srodku, za to robota solidna. Na nim poki co mam temp. otoczenia +12C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...