TrueVanDal Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Szukałem ale nie znalazłem nigdzie indziej czegoś pod co mogłem to podpiąć :). Postanowiłem nieco pobawić się w OC. Małe co nie co w rejestrze i odblokowana zakładka zmiany częstotliwości w sterach (66.93). Spróbowałem Auto Detect i Zegary poszły z 325MHz(3d GPU) na 371MHz i 550MHz(pamiątki) na 646MHz....Testy w markach(od 2k1 do 2k5) chodzą ok. Gry...jak na razie SC PT i Far Cry też bez problemów (przy czym zaznaczam że za długo nie grałem-może z 10 min na gre). Co sądzicie o takich wynikach? Dodam że wszystko na standardowym chłodzeniu (wentylator na gpu i....nic na pamiątkach:) ). Nie chce tu bic jakichś tam rekordów bo do "mistrzów" mi daleko ale zastanawia mnie jak pamiatki 3,6 ns z "teoretycznie maksymalnie możliwych" 550MHz poszły na 646?!....fart..przypadek..może jakaś dobra seria. I tu mam też pytanie. Kiedy po OC można zauwazyć że coś jest nie tak? Nie chodzi mi o jakieś Hardcore oc tylko o takim jak u mnie. Czy po dłuższym graniu mogę zauważyć arty? Czy jeżeli wsio chodzi ok to czy i tak mogę coś spalic?? Byłbym wdzięczny za rady i opinie. Pozdro! PS. Wyników z 3dmarka nie podaję bo chwalić się tam nie ma czym. Ważniejsze jest to czy jest jakiś wyraźny przyrost FPS-ów a z tym już nie jest tak różowo. Edytowane 20 Stycznia 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 spalic raczej nie spalisz, a ewentualny brak stabilnosci objawia sie raczej szybko (u mnie zaraz po podkreceniu). Podnosiles napiecie na porcie AGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...