vbodzio Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Tak jak w temacie. Która karta ma lepsze osiągi??Kupiłem po promocyjnej cenie gainwarda ultra/2100 "gs" :D i zastanawiam sie czy go nie sprzedac i nie kupic tego asusa. Edytowane 20 Stycznia 2005 przez vbodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Poczytał byś troche forum to byś wiedział :mur: Twój Gainward ma 12 potoków, a ASUS 16. Jeżeli nie odblokowałeś na swojej karcie żadnych potoków to Asus będzie lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade04 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Witam kolege:) Tak ja mowilem: Zalezy za ile kupiles tego gainwarda a za ile masz tego ASUS'a :D :D :D Niestety bede malo obiektywny i nie bede reklamowal tego Gainwarda... i mowil ze ma chlodzenie na pamieciach itp.. ale znajac Gainward'y to pewnie jest bardzo glosny.. Ja polecam ASUS'a jest tanszy i wydajniejszy poniewaz w wielu testach jego wydajnosc jest zblizona do kart z rodziny GF 6800GT i mozna go ladnie podrecic!! +swietne oprogramowanie! Pozdrawiam i.. do soboty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade04 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Looknij to: ASUS V9999 (GT,GE,LE) - zalety, wady, chłodzenie, OC, testy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Dokładnie, jeżeli Gainward jest niemodowalny, także polecam ci ASUSA, a dokładniej możesz kupić go ode mnie, zobacz jakie ma wyniki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade04 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Dokładnie, jeżeli Gainward jest niemodowalny, także polecam ci ASUSA, a dokładniej możesz kupić go ode mnie, zobacz jakie ma wyniki :lol: 1226590[/snapback] hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...