kucyk Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) oczywiście, że HTT=3, na HTT=2 płyta nie wstaje... Edytowane 3 Lutego 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) Uzyskalem wreszcie pelna stabilnosc w 3D na 2700MHz, podnioslem jeszcze V-Core delikatnie, mam teraz 1.600V Oto wynik Aquamarka3 -> http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=352989752 3DMark2001SE -> http://service.futuremark.com/compare?2k1=8407709 3DMark03 -> http://service.futuremark.com/compare?2k3=3663940 Edytowane 3 Lutego 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 miałeś zobaczyć czy na HT-2 Ci wstaje :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 kucyk ja mam 9NDA3J, a to ta sama płyta prawie i też na HTT*2 się nie uruchamia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) kanał, spider, sprawdź czy płyta wstanie Ci np na 300x9 ale przy ram = 133? dobra nie sprawdzaj - moja wstała :-P Edytowane 3 Lutego 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 miałeś zobaczyć czy na HT-2 Ci wstaje :-P 1254462[/snapback] Zapomnialem, jak bede w domu to sprawdze... kanał, spider, sprawdź czy płyta wstanie Ci np na 300x9 ale przy ram = 133? dobra nie sprawdzaj - moja wstała :-P 1254495[/snapback] To juz sprawdzalem... Wstawala :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Na 133 to luzik, o 166 mozna zapomnieć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 eee jaki nowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 eee jaki nowy? 1255508[/snapback] Już usunąłem posta - ktoś na forum epoxowym napisał takie bzdety, że jest jakiś nowy bios z 2. lutego - sprawdziłem i nic takiego nie ma - ostatni jest styczniowy. Ależ szybko reagujesz! :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Już usunąłem posta - ktoś na forum epoxowym napisał takie bzdety, że jest jakiś nowy bios z 2. lutego - sprawdziłem i nic takiego nie ma - ostatni jest styczniowy. Ależ szybko reagujesz! :D ;) 1255519[/snapback] Czekam na nowy bios z niecierpliwością, stąd ta szybkość :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Czekam na nowy bios z niecierpliwością, stąd ta szybkość :-P 1255534[/snapback] Męczę tamtego matołka, żeby zapodał link - biosu nie ma na stronie światowej, więc gdzie miałby być? Inne zazwyczaj są opóźnione .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 miałeś zobaczyć czy na HT-2 Ci wstaje :-P 1254462[/snapback] Nie wstaje :) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Jest jakieś ustrojstwo z 2 lutego : http://files.aoaforums.com/index.php?dir=259 wersja 35202 (poprzednia to 3511) - może pomoże? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Moglby go ktos zahostowac, bo mi nie lazi tamten serwer :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) @SpiderMAN: 9ND35202.rar http://members.lycos.co.uk/m4rd0k/Bios/ Proszę. Edytowane 4 Lutego 2005 przez Mardok =:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 :)+Feb 4 2005, 14:41--> CYTAT(Mardok =:) @ Feb 4 2005, 14:41) @SpiderMAN: 9ND35202.rar 1256386[/snapback] hmmmm ten biosik nic nie zmienia kompletnie w porownaniu z tym wczesniejszym HTTx2 nadal nie dziala mam wrazenie ze to jeden i ten sam bios tylko data zmieniona :( ehhhhhhh pozostaje nadal czekac pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Ja nie mówiłem nic że coś zmienia dałem go tylko i wyłącznie na prośbę SpiderMAN-a… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 A mi htt 2x działa :] Tylko to pierdzielone asynchro nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 ale działa na tym biosie czy działał na poprzednich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Na kazdym, tego pseudo nowego nie wgrywałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) Dziekuje za biosik, zaraz sprawdze, czy cos zmienia u mnie :D Zmian brak oprocz tego, ze teraz latam na timingach jak w podpisie, bez najmniejszych problemow... Screeny z EVEREsta dam jutro, bo juz padam :D Dobrej nocy overclockerzy :D http://realitynet.mod4.us/spider/A64oc4.jpg Udalo mi sie wyzylowac timingi i lece na takich :D Edytowane 5 Lutego 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Mam pytanie, wejdzie mi na tą płytę pentagram 120cu? Ram mam w 1 i 2gim slocie. Odległość od zasilacza do karty graficznej 17cm. Także martwie się tylko o ram.... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 wejdzie, wiem, bo u mnie siedział, będzie pięknie dmuchał na grafe i ramki B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) Mowiliscie zebym sie temperaturami nie przejmowal... Ale lipa, musze zmienic blok na CPU, ale najpierw deko zjechac w dol z taktowaniem i napieciem, gdyz temperaturki mi dochadza podczas liczenia UD do 72C, co jest nienormalne... Pozatym mam jakies dziwne zwisy samego klienta UD czasami przy takim wysokim zegarze. Dzisiaj bede probowal ustabilizowac maszyne w przedziale 2500-2600 MHz. Na 2600 da se elegancko i rowniutko jechac z szyna 325 MHz :D Ustabilizowalem mojego kompa i ciagne na ustawieniach http://realitynet.mod4.us/spider/A64oc5.jpg Edytowane 7 Lutego 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Dzielniki mu działają to cwaniakuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 HMM, no nie mam pojecia czemu mi all chodzi a coponiektorym nie :( Chcialbym Wam pomoc, ale u mnie od poczatku nawet na biosie oryginalnym z jakym plyta byla w pudelku, wszystko dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) no to nie wiem co jest grane z tą płytą przy dzielniku synchro - 200 potrafią biegać na 270MHz, na dzilniku 166 do 240MHz, 133 20xMHz, a przy 100 nawet do 19xMHz nie potrafią dociągąć przy fsb powyżej 300 wstaje tylko na dzielniku 100, co jest kuwa... wygląda to tak jakby dzielniki nie działały, ale działają, bo przecież spada wydajność f_pizdu w testach pamiątek co jest :mur: oj przydał by się mnożnik x10, przydał... pogoniło by się wtedy pamiątki, że hoho <_< Edytowane 8 Lutego 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 no to nie wiem co jest grane z tą płytą przy dzielniku synchro - 200 potrafią biegać na 270MHz, na dzilniku 166 do 240MHz, 133 20xMHz, a przy 100 nawet do 19xMHz nie potrafią dociągąć przy fsb powyżej 300 wstaje tylko na dzielniku 100, co jest kuwa... 1263779[/snapback] a może to nie płyta tylko kontroler pamieci w twoim A64 robi takie jaja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 eee, to już drugi procek, na bank płyta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Napewno płyta bo sporo ludzi ma ten problem. Kucyk Ty masz kości 512mb czy 256mb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...