Boss87 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Witam! Mam (miałem :/) myszkę Trust Ami Mouse 250S Optical ale.... pewnego razu wysoczyło mi w windowsie coś o skoku napięcia i od tamtej pory myszka nie działa.... wiem że mam lipa zasilacz i procka (Codegen 300W + Celeron 2,4@3,1 :P) ale nigdy czegoś takiego nie widziałem.... nie wiecie może jak naprawić tą myszkę (gwarancja dawno się skończyła).... przywiązałem się do tej myszki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ile ona kosztuje?jak ponizej 100-150 zl to nie warto zachodu...kup sobie optyczna logitecha za 60 zl i git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Przeciez pisze koles ze mysz ma dla niego wartosc sentymentalna:P Coz, sprawdz mysz na innym kompie, moze zanies do jakiegos serwisu?:) per3z, a tak btw to jesli masz 1700+@1.89 Ghz to to NIE JEST 2500+, nie ma sensu liczenie tbredow miara bartonowska, chyba ze sobie dolutujesz dodatkowe 256 cache:P chciales zablysnac cyferkami do jakich podkreciles...?wow...poprostu superrr... ale nie wdaje sie w dyskusje, po tym co pisales przy topiku o 6600gt vs 9800 pro, nie pamietam dokladnie, ale pamietam ze rece opadaly i nie tylko:P Edytowane 20 Stycznia 2005 przez fuzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Przeciez pisze koles ze mysz ma dla niego wartosc sentymentalna:Pto niech do sciany przybije :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 chyba faktycznie będe musiał przybić sobie ją do ściany... :P na żadnym innym kompie nie działa :P tzn. wczoraj po przeczyszczeniu jej w środku na chwile się zaświeciła ale później znowu padła i znowu było coś o skoku napięcia.... :P ale nie martwcie się o mnie.... sąsiad ma taką samą to może mi odsprzeda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 smiej sie, moja stara klawiatura wisi na lampie w pokoju:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...