Vlado Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Cze Mam pytanko czy ktos miał problemy z tą grą pod WinXp bo u mnie wogóle nie startuje tylko jakiś błąd z numerem i kicha. Może Macie na to radę , jakiś patch czy cuś. Nigdzie w necie nie mogę znaleźć. Tryb zgodności z win98 nie pomógł. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 No właśnie mi też nie działa :cry: Dzisiaj sobie załatwiłem, chciałem pograć, a tu qpa! Wyskakuje mi błąd: Error 105 Script# 64962 ($fefa6764+) Też szukałem jakiegoś patch'a ale nic nie ma :cry: Czy komuś udało się odpalić Larrego 7 pod WinXP?? Pomóżcie nam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Czy komuś udało się odpalić Larrego 7 pod WinXP?? a moze ma byc: Czy komuś udało się odpalić WinXP pod Larrego 7?? winxp to shit malo co dziala :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 NIE !!! Larry 7 nie pójdzie choćby włączyć te 256 kolorów - gierka była pisana pod 98 ... :cry: ratunek - mieć dwa systemy na dysku .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Już jest tam od 2 tygodni, ale zlokalizowałem ją dopiero kilka dni temu... Zobaczcie sobie na stronie dystrybutora!!! Naprawdę działa :) http://www.cdprojekt.info/download.asp?act...ownload&fid=633 Co im tak długo zajęło??? Kilka lat czekać na łatkę! Dziwne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Boze!! jak ja dawno w lary 7 nie gralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Już chodzi. Łatka jest na stronie CD projekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Dzięki za info. Ja zaraz zaciągam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadd@m Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 witam mam problem z instalcja gry larry 7pl, przeszukalem cale archiwum tweaka i znalazlem tylko wypowiedzi zwiazane z problem uruchomienia larrego pod xp, ja natomiast nie moge go wogole zainstalować mój system to Win Xp Professional Sp1 , po kliknieciu dwa razy na setup pojawia mi sie na chwile okienko dosowskie i odz razu z nika potem się już nic nie dzieje, ąłtka dosptepna na stronie cd -projktu wymaga zainstalwoanej gry!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueangel Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 miałem ten sam problemik ale juz nie pamietam co pomogło :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 a ten larry jeste pod dosa? bo nie pamietam. Jeśli tak, to może pomoze programik dosbox http://mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge...2-installer.exe . Słynie on z uruchamiania aplikacji dosowych pod np. winxp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadd@m Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ok dzieki juz sciagam , hmm ale przed chwila zauwazylem ze w tym okienku pojawia sie jakis napis wiec wszedlem w dosa i zpozoimu dosa chcialem instalnac wyswietla sie komunikat ze program jest zbyt duży by go umieścić w pamięci :roll: ?? hmm a propo tego programu dosbox moze jakis krótki instruktaż obsługi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 folder z grą, albo jakiś napęd (partycja, cdrom) montujesz poleceniem np. mount c c: (partycja c na dysku bedzie widziana jako napęd c pod dosboxem), lub mount c d:gra (folder z gą bedzie widziany pod dosboxem jako partycja c:). Po zamonowaniu juz uzywamy normalnych dosowych polecen zeby gre uruchomic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadd@m Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 hmm dzieki program dziala ale gra sie nie instaluje niestety w tym okienku tego programu pojawia sie informacja error:illegal cos tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Mam problem Z Larrym 7 pod Win XP. Patcha zainstalowałem. Z tym samym Patchem gra działa na XP u mojego kumpla. Oto błąd: Niech mi ktoś pomoże! Proszę! Błagam! Zlitujcie się! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Albo wina SP2, albo pirackiej wersji, albo nieumiejętnej instalacji. Spróbuj przeinstalować grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Nieumiejętność instalacji - odpada. U kolegi ja instalowałem i działa Piracka wersja- :wink: ale u kolegi działa. SP2 - To chyba to. Kolega nie ma SP2 i nie ma tego problemu. Thx za radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skate2323 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ja sciagnąłem tego patch do larrego 7 i co?/ nic sciagnał mi sie tylko jakis plik .Podajcie mi lin ze strona gdzie moge sciągnąć tego patcha.POMOCY!!!!!!!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Już wcześniej wojs podał stronke z której można ściągnąć tego patcha Tutaj Edytowane 19 Marca 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...