Skocz do zawartości
ModdingKing

Serwer GULIPIN (moja obudowa )

Rekomendowane odpowiedzi

No chciałem wam przedstawić co dzisiaj wytargałem ze złomu :) Obudowa typu big tower AT serwer GULIPINE 7000. Obudowa była razem z bebechami od Intel 386DX płyta + karty rozszerzeń są teraz jako obrazki na ścianie. Jak widać na zdjęciach to obudowa zasilacza jest tak wielki że całe WC mi tam wchodzi ! no prawie całe. Czeka mnie trochę przeróbek bo to AT a trzeba by żeby z tego powstał ATX. No ale to wspaniałość waży bo sprawdzałem 7,9 kg :) stabilna i wykonana w całości ze stali. I teraz najważniesze CAŁKOWICIE MAM JĄ ZA FREE warto nieraz przejść się po skupach złomu (a tak prawde mówiąc to poszedłem po nagrzewnicę do WC )

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzicie ten czarny pas na obudowie na przednim panelu właśnie się do niego dobrałem tam jest wyświetlacz jakiś nie wiem po co ale chyba to coś do sieciówki i bardzo dużo elektroniki jest tam ale cool może da się coś z tego jeszcze zrobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, a co zrobilers z tym fajnym code4genem, opchnoles??? heheh zmeiniasz obudowy jak rekawiczki :P

Codegena mam bo najpier Codegena modyfikuje a jak mi się znudzi to zawsze alternatywa BIG Tower :) a obudow nigdy nie za wiele :) a z Biga można dużo zrobić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...