ModdingKing Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 No chciałem wam przedstawić co dzisiaj wytargałem ze złomu :) Obudowa typu big tower AT serwer GULIPINE 7000. Obudowa była razem z bebechami od Intel 386DX płyta + karty rozszerzeń są teraz jako obrazki na ścianie. Jak widać na zdjęciach to obudowa zasilacza jest tak wielki że całe WC mi tam wchodzi ! no prawie całe. Czeka mnie trochę przeróbek bo to AT a trzeba by żeby z tego powstał ATX. No ale to wspaniałość waży bo sprawdzałem 7,9 kg :) stabilna i wykonana w całości ze stali. I teraz najważniesze CAŁKOWICIE MAM JĄ ZA FREE warto nieraz przejść się po skupach złomu (a tak prawde mówiąc to poszedłem po nagrzewnicę do WC ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ej, fajne :D Chyba wybiorę się na wycieczkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Widzicie ten czarny pas na obudowie na przednim panelu właśnie się do niego dobrałem tam jest wyświetlacz jakiś nie wiem po co ale chyba to coś do sieciówki i bardzo dużo elektroniki jest tam ale cool może da się coś z tego jeszcze zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 hmmm, a co zrobilers z tym fajnym code4genem, opchnoles??? heheh zmeiniasz obudowy jak rekawiczki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 hmmm, a co zrobilers z tym fajnym code4genem, opchnoles??? heheh zmeiniasz obudowy jak rekawiczki :P Codegena mam bo najpier Codegena modyfikuje a jak mi się znudzi to zawsze alternatywa BIG Tower :) a obudow nigdy nie za wiele :) a z Biga można dużo zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 kto jest z wawy i ma ochote na wycieczke do skupu zlomu :?: :wink: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 kto jest z wawy i ma ochote na wycieczke do skupu zlomu :?: :wink: :lol: :lol: ja najlepiej w ten poneidizalek ;) serio moowie :P jak cos to na priv :P mzoemy pojechac na zlom komputerowy :P jestb takie cos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 8O 8O 8O mzoemy pojechac na zlom komputerowy :P jestb takie cos :) :?: :?: :?: A gdzie to :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Własnie .... GDZIE? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 A 3mieście też jest takie coś??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...