olo128 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Witam. Mam pytanie moze orientujecie sie czy bedzie potrzebna reinstalka systema czy wstanie winda na zmianie tych plytek??? pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 U mnie z KT133A na tego ECS potrzeba bylo nainstalowac winde na istniejaca, a potem z ECS na EPoXa to samo :P i dzialala jak nalezy... Ale sposob jest ogolnie niepolecany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 A jednak byla potrzebna reinstalka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiCus Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 To raczej nie było dziwne ponieważ po zmianie płyty głównej zmienia się informacja o mostkach więc (zalecane/w99% konieczne) jest reinstalowanie systemu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 geez! wcale nie konieczna jest reinstalka osa pomyslal ktos zeby najpierw odinstalowac drivery od chipsetu wyjac mobo wlozyc nowe w 99% przypadkow wszystko normalnie sie uruchamia bynajmniej ja nigdy nie mialem z tym problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...