czareq Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Witam Mam taki problem otóz poszukuje jakiegos programu który naprawia przynajmniej częsciowo uszkodzone archiwa z rozszezeniem ACE. Uzywałem wiele programów od winace winrar itp i zadne nie potrafią tego zrobic no chyba ze ja cos zle robie więc jakby był ktos miły i wytłumaczył mi po kolei jak to sie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 mi sie w zyciu nie udalo zadnego archiwa naprawic, jak masz spakowany jeden plik to sie go nie odzyska, jak kilka albo wiecej plikow to jest duza szansa ze wiekszosc sie normalnie wypakuje a stracisz te pouszkadzane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ciężko jest naprawiać uszkodzone zwykłe archiwa, łatwiej jeśli zostało utworzone z opcją "dodaj dane naprawcze". Polecam na przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...