lionar Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Witam. Niedawno zakupiłem nowy komputer i niestety jak zapewne każdy początujący użytkownik napotkałem na pewien problem. Posiadam kartę graficzną Gigabyte GeForce 6600 GT GV-NX66T128D i gdy pracuje jedynie na monitorze wszystko jest OK, mogę oglądać filmy DVD itp., ale gdy przełączam się na TV dzieje się coś dziwnego. Po włączeniu PowerDVD i przy próbie otworzenia filmu komputer resetuje się… tak samo się dzieje podczas otwierania filmów w formacie DivX itp – pojawia się na sekunde niebieski ekran i mój Windows XP „pada” – powtarzam, ze tak się dzieje jedynie na TV, na monitorze wszystko jest OK.! Cały komputer jest na gwarancji, ale nie wiem czy to moja wina, czy sprzętu. Pozatym łatwiej by mi było zawieść konkretna część do serwisu. Może ktoś się orientuje w czym tkwi problem? PS. Przepraszam, jeśli umieściłem post w złym miejscu forum i ewentualnie proszę moderatorów o korektę. Pozdrawiam Edytowane 20 Stycznia 2005 przez lionar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionar Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Więc? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...