szaraczek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 hej co lepsze pentagram q80 alu, pentagram q92alu czy ARCTIC COOLING Super Silent 4 Pro TC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 sorki za 2 post ale mam pytanie czy q92alu wejdzie na moją płyte?? http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileLi...pe1000g_big.jpg chodzi oto czy te kondensatory niebedom zawadzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 czemu zmieniasz 80alcu na q alu ?? toz to zadna roznica nie lepiej calego miedzianego, zas czy wejdzie na plute, q92CU, powinien bez problemu, nawet mozesz sie przymierzyc do 100mm qCU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTZ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Wejdzie, ale lepiej zamień na całego miedziaka. Miałem 2.6 @ 3.0 na Qc 80-Cu i 35 st. IDE na luzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Kondensatory na mobo nie będą przeszkadzać, a jaką masz obudowę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 spoko juz kupilem to co w podpisie mam jeszcze duzo miejsca do kondensatorów a i tak niemam zasilacza w obudowie:Pale kasy też brak:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...