BiAłY Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 eehh... szkoda ze ja juz nie mam kogos komu mogl bym kupic cos na walentynki..... 1267324[/snapback] Jeżeli poprawi Ci to nastruj to mi możesz coś kupić :* . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 No ja juz mam problem rozwiazany... Przysiadłem dzisiaj pol godzinki dorwałem łądne czerwone polprzezroczyste szkło, wycialem 3 serduszka, w taśme miedzianą, zacynowałem, przylutowalem druciki przywiazalem krotkie rzemyki (dobre żet ? ) i są takie jakby breloczki ze szklanym serduszkiem :) mysle ze jej sie to spodoba... Jedno jest jeszcze dla mojej mamy (:* za wszystko) i jedno dla najlepszej przyjaciolki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 hej chce coś kupic dziewczynie na walentynki ale niemam pomysłu. mamy oboje 15 lat , ona ma na imie Maja i niewiem co jej kupić:/. mam do wydania 50 zł. moze coś poradzicie?? 1227136[/snapback] Kwiatek + cos slodkiego. Bez wyglupow, to dzien zakochanych a nie swiety mikolaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 No ja juz mam problem rozwiazany... Przysiadłem dzisiaj pol godzinki dorwałem łądne czerwone polprzezroczyste szkło, wycialem 3 serduszka, w taśme miedzianą, zacynowałem, przylutowalem druciki przywiazalem krotkie rzemyki (dobre żet ? ) i są takie jakby breloczki ze szklanym serduszkiem :) mysle ze jej sie to spodoba... Jedno jest jeszcze dla mojej mamy (:* za wszystko) i jedno dla najlepszej przyjaciolki :) 1267361[/snapback] Fajne. Masz moze jakies zdjecia? Moja wyobraznia dzis szwankuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 co do prezentów to ten nadaje sie na kazda okazje http://allegro.pl/show_item.php?item=41314590 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Zdjęc nie mam bo cyfrak bedzie w przyszlym tyg. zapewne dopiero, a telefon upadł i nie działa :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anikaka Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Mam pytnie bez związku z 14 lutego,- niemniej mam nadzieje, że obie panie były zachwycone prezentem. Własnie do tego prezentu chciałabym nawiązać. Skąd można najprościej pozyskać czerowne półprzezroczyste szkło? Pytanie może durne, ale dzisiaj już nie zadzwonię do żadnego szklarza ani witrażysty, więc skoro trafiłam na eksperta...Potzrzebuję 10 kółek, które mają posłużyc jako filtry na halogeny. Pozdrawiam Anika K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...