Skocz do zawartości
szaraczek

Co Na Walentynki?

Rekomendowane odpowiedzi

No ja juz mam problem rozwiazany... Przysiadłem dzisiaj pol godzinki dorwałem łądne czerwone polprzezroczyste szkło, wycialem 3 serduszka, w taśme miedzianą, zacynowałem, przylutowalem druciki przywiazalem krotkie rzemyki (dobre żet ? ) i są takie jakby breloczki ze szklanym serduszkiem :) mysle ze jej sie to spodoba... Jedno jest jeszcze dla mojej mamy (:* za wszystko) i jedno dla najlepszej przyjaciolki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej chce coś kupic dziewczynie na walentynki ale niemam pomysłu. mamy oboje 15 lat , ona ma na imie Maja i niewiem co jej kupić:/. mam do wydania 50 zł. moze coś poradzicie??

1227136[/snapback]

Kwiatek + cos slodkiego.

Bez wyglupow, to dzien zakochanych a nie swiety mikolaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja juz mam problem rozwiazany... Przysiadłem dzisiaj pol godzinki dorwałem łądne czerwone polprzezroczyste szkło, wycialem 3 serduszka, w taśme miedzianą, zacynowałem, przylutowalem druciki przywiazalem krotkie rzemyki (dobre żet ? ) i są takie jakby breloczki ze szklanym serduszkiem :) mysle ze jej sie to spodoba... Jedno jest jeszcze dla mojej mamy (:* za wszystko) i jedno dla najlepszej przyjaciolki :)

1267361[/snapback]

Fajne. Masz moze jakies zdjecia? Moja wyobraznia dzis szwankuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytnie bez związku z 14 lutego,- niemniej mam nadzieje, że obie panie były zachwycone prezentem. Własnie do tego prezentu chciałabym nawiązać. Skąd można najprościej pozyskać czerowne półprzezroczyste szkło? Pytanie może durne, ale dzisiaj już nie zadzwonię do żadnego szklarza ani witrażysty, więc skoro trafiłam na eksperta...Potzrzebuję 10 kółek, które mają posłużyc jako filtry na halogeny.

Pozdrawiam

Anika K

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi