ziupo Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Jakie jest napiecie na wyjsciu 2pin, ktore jest na karcie graf przeznaczone glownei na wentylator ? Chce tam podlaczyc wentyl, ktory jest na niej i zobaczyc czy bedzie sie dalo zmniejszyc jego obroty. z tego co wiem to w programach takich jak np [Leadtek dodaje do swoich kart, ale to wiecie] WinFox2, kontrola rpm odbywa sie wlasnie za pomoca regulacji napiecia na tym wyjsciu [ale to tez wiecie wiec znowu tylko formalnosc]. ciekaw jestem tylko skad te karty biora informacje o owym rpm ?! przygladalem sie karcie kumpla [GF FX5700 z Leadteka] i nie bylo tam kabelka z predkoscia obrotowa [sa tylko: masa & +]. Jesli cos wiecie wiecej nt temat to piszcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 z tego co pamietam to 12V ktore jest bezposrednio ciagniete z plyty glownej przez AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 hmm w takim razie mam jeszcze jedno pyt jakie napiecie 'panuje' na wyjsciu 3pin w plycie glownej, na ogol takei wysjcia sa przeznacoen na wentyle [tak przynajmniej u mnei na plycie ejst napisane] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 hmm w takim razie mam jeszcze jedno pyt jakie napiecie 'panuje' na wyjsciu 3pin w plycie glownej, na ogol takei wysjcia sa przeznacoen na wentyle [tak przynajmniej u mnei na plycie ejst napisane] 1227231[/snapback] bede strzelać .... 12V ??!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 heh no to jestem upewniony :D teraz tylko musze znalesc wtyczke 2pin i jakos sprawdzic czy aby napewno te wysjcie dziala :D jak macie jakies pomysly co tam wpiac to gadac ;) PS: Sama dioda 12V biala styka czy to raczej pod hardcore podchodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...