Skocz do zawartości
spavatch

GF2 MX400 64-bit :(

Rekomendowane odpowiedzi

64bit szyna to fajna sprawa :D przerabialem to w lipcu na mx400 64mb(6 ns) mialem w 3dmarku2001SE 1400 trzy razy wymienialem karte az stanelo na Prolinku MX400 i teraz 2400 (a bywalo lepiej) ale to i tak bardzo malo

jutro przetestuje Gainward GF4 Power Pack Pro/600 (mx440) 64mb DDR :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MX 200 jest przeznaczona na słabe procki miałem ją kiedyś i na procku który jest w KONFIGU w 3D MARK 2000 w deafault miałem 2500 tysiączka a w 3D MARKU 2001 900 punktów prawdziwa TRAGEDIA :evil:

TERAZ TO CO INNEGO

ODRAZU WIDAĆ RÓZNICE :twisted: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to i tak malo pacz na moj wynik 2500ponad a pazcz na mojego procka

to co mnie blokuje, bo konfig mamy podobny...

no walsnie co????!@!!! masz o 500Mhz szybszy procek Ja mysle ze to jednak ta karta jest felerna. Wmiare mozlowosci wymien ja a jka niepojdziei to kuzynka przecie w DOOMAIII niebedzie grac;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R|A|D|E|O|N    9|0|0|0  poraz setny mowie tylko srac na gf4mx jest o wiele gorszy a wtej samej cenie

Wcale nie "wiele" że niema pixlel shadera big deal :x a pozatym jest droższy. (wcale nie uważam że R9000 jest złą kartą tylko mam dosyć takich textów)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmieniłem stery na 30.82 i wynik w defautcie podskoczył do 2350...

a po podkręceniu grafy 2786.

nie wiem co o tym myśleć :?

hmm... zainstaluj sobie fachmany powinno być jeszcze szybciej ver.3.4 (wiem z mojego doświadczenia) tu je zassasz http://www.nvidia.pl/download.html?Fachman

Testowałem je w 3Dmark 2000 Defalut no ale przyrost mocy miał się tak

Det 30.82 - 2800pkt

Det 40.72 - 3000pkt

Fachman - 3600 8O

Fachmany polecam wszystkim pośadaczom kart darficznych do GF 2

bedzie najszybciej (no i też Glide bedzie :mrgreen:)

A wiec wszyscy posiadacze MX'ów itp. instalujcie fachmany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co za wredna KIŁA do chu*a XP pisze ze niejest zgodny z tym sterownikiem i nieinstaluje:(((((( ma qtos moze wersje dla XP pliss albo self extract bo jka robie przez aktualizacje sterow to te gluty leca:(

Wejdz wlasciwosci komputera i wybierz sprzet/podpisywanie sterownikow. Daj na ignoruj.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co za wredna KIŁA do chu*a XP pisze ze niejest zgodny z tym sterownikiem i nieinstaluje:(((((( ma qtos moze wersje dla XP pliss albo self extract bo jka robie przez aktualizacje sterow to te gluty leca:(

Wejdz wlasciwosci komputera i wybierz sprzet/podpisywanie sterownikow. Daj na ignoruj.....

i [gluteus maximus] blada pisze ze ten sterownik niewspolpracuje z XP:((((((((((((((((((( do chu*a;(no to zostaja 30.82:((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i [gluteus maximus] blada pisze ze ten sterownik niewspolpracuje z XP:((((((((((((((((((( do chu*a;(no to zostaja 30.82:((

Wlaz na stronke pc.komnata.pl i w dziale detonatory masz wszycho. Sa tam samorozpakowujace sie 40.71 - najlepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...