combat Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ja na Durku 650 i MX DDR mialem 1752... Pozdr... No to chyaba cos niegra mam 50mhz procka lepszego a wynik o 1000 lepszy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 64bit szyna to fajna sprawa :D przerabialem to w lipcu na mx400 64mb(6 ns) mialem w 3dmarku2001SE 1400 trzy razy wymienialem karte az stanelo na Prolinku MX400 i teraz 2400 (a bywalo lepiej) ale to i tak bardzo malo jutro przetestuje Gainward GF4 Power Pack Pro/600 (mx440) 64mb DDR :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja miałem podobnego bubla, też wykastrowanego to miałem ~1200 3D Marków w 3D Marku 2001 na Athlonie 1200@1333, ponadto był podkręcony na @core200,mem190 (sdram). Toć to tandeta i szajs na maxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 zmieniłem stery na 30.82 i wynik w defautcie podskoczył do 2350... a po podkręceniu grafy 2786. nie wiem co o tym myśleć :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 to i tak malo pacz na moj wynik 2500ponad a pazcz na mojego procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 MX 200 jest przeznaczona na słabe procki miałem ją kiedyś i na procku który jest w KONFIGU w 3D MARK 2000 w deafault miałem 2500 tysiączka a w 3D MARKU 2001 900 punktów prawdziwa TRAGEDIA :evil: TERAZ TO CO INNEGO ODRAZU WIDAĆ RÓZNICE :twisted: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 to i tak malo pacz na moj wynik 2500ponad a pazcz na mojego procka to co mnie blokuje, bo konfig mamy podobny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 to i tak malo pacz na moj wynik 2500ponad a pazcz na mojego procka to co mnie blokuje, bo konfig mamy podobny... no walsnie co????!@!!! masz o 500Mhz szybszy procek Ja mysle ze to jednak ta karta jest felerna. Wmiare mozlowosci wymien ja a jka niepojdziei to kuzynka przecie w DOOMAIII niebedzie grac;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 przymierzam się do GeForce4 MX-440 64MB, ale to jeszcze trochę musi poczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 R|A|D|E|O|N 9|0|0|0 poraz setny mowie tylko srac na gf4mx jest o wiele gorszy a wtej samej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 R|A|D|E|O|N 9|0|0|0 poraz setny mowie tylko srac na gf4mx jest o wiele gorszy a wtej samej cenie Wcale nie "wiele" że niema pixlel shadera big deal :x a pozatym jest droższy. (wcale nie uważam że R9000 jest złą kartą tylko mam dosyć takich textów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 zmieniłem stery na 30.82 i wynik w defautcie podskoczył do 2350... a po podkręceniu grafy 2786. nie wiem co o tym myśleć :? hmm... zainstaluj sobie fachmany powinno być jeszcze szybciej ver.3.4 (wiem z mojego doświadczenia) tu je zassasz http://www.nvidia.pl/download.html?Fachman Testowałem je w 3Dmark 2000 Defalut no ale przyrost mocy miał się tak Det 30.82 - 2800pkt Det 40.72 - 3000pkt Fachman - 3600 8O Fachmany polecam wszystkim pośadaczom kart darficznych do GF 2 bedzie najszybciej (no i też Glide bedzie :mrgreen:) A wiec wszyscy posiadacze MX'ów itp. instalujcie fachmany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Właśnie na taką wskazówke czekałem:D Poczekajcie postestuje i zobacze jak to sie ma do mx400 i 3dmark2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No co za wredna KIŁA do chu*a XP pisze ze niejest zgodny z tym sterownikiem i nieinstaluje:(((((( ma qtos moze wersje dla XP pliss albo self extract bo jka robie przez aktualizacje sterow to te gluty leca:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Wie qtos czy proste wgranie do katalogu Windows/System32/ tych fachmanow pomoze tzn czy sie cos niezjebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No co za wredna KIŁA do chu*a XP pisze ze niejest zgodny z tym sterownikiem i nieinstaluje:(((((( ma qtos moze wersje dla XP pliss albo self extract bo jka robie przez aktualizacje sterow to te gluty leca:( Wejdz wlasciwosci komputera i wybierz sprzet/podpisywanie sterownikow. Daj na ignoruj..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No co za wredna KIŁA do chu*a XP pisze ze niejest zgodny z tym sterownikiem i nieinstaluje:(((((( ma qtos moze wersje dla XP pliss albo self extract bo jka robie przez aktualizacje sterow to te gluty leca:( Wejdz wlasciwosci komputera i wybierz sprzet/podpisywanie sterownikow. Daj na ignoruj..... i [gluteus maximus] blada pisze ze ten sterownik niewspolpracuje z XP:((((((((((((((((((( do chu*a;(no to zostaja 30.82:(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 mi też nie przyjął aktualizacji... może dlatego że NTek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No co za wredna KIŁA do chu*a XP pisze ze niejest zgodny z tym sterownikiem i nieinstaluje:(((((( ma qtos moze wersje dla XP pliss albo self extract bo jka robie przez aktualizacje sterow to te gluty leca:( Wejdz wlasciwosci komputera i wybierz sprzet/podpisywanie sterownikow. Daj na ignoruj..... i [gluteus maximus] blada pisze ze ten sterownik niewspolpracuje z XP:((((((((((((((((((( do chu*a;(no to zostaja 30.82:(( Wlaz na stronke pc.komnata.pl i w dziale detonatory masz wszycho. Sa tam samorozpakowujace sie 40.71 - najlepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ale niema problemow z 40.72 ani 30.82 poprostu fachmany sie nieinstaluja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Dodaj Kaeres że to denki beta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Dodaj Kaeres że to denki beta. Nie ma z niczym problemu. Niech i sa beta ale dzialaja git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...