kukus Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Witam! Otóż mam kartę graficzną: GeForce 4 FX 5200 i chciałem sobie zagrać w Quake'a 3 a tu blad z OpenGL ( sprawdzalem inne gierki i tez na OpenGl nie pójdą) sterowniki (niedawno ściąkałem z neta) 66.93 i nic sie nie zmienilo (dalej wywalalo mi błąd z OpenGL), żadne programynie pomagaja. :mur: Możliwe że karta jest uszkodzona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junkers Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Spróbuj najnowsze 71.xx :) Wydaje mi się że to sprawa kombinowania ze sterownikami tylko ... A jaki błąd Ci się pokazuje? : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukus Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) Sterowniki jak sprawdzalem na stronie www.nvidia.pl mam najnowsze a bledy to w Quake'u 3: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem w Counter-Strike'u : The selected OpenGL mode is not supported by your vide coard. Aha jeszcze 1 przed chwila zauwazylem ze mam cos takiego w cs'ie OpenGL Driver i do wyboru albo Default , albo 3Dfx Mini Driver to jak dam to 1 to gra chodzi bez zarzutow a jak to 2 to właśnie wtedy nie wchodzi. Edytowane 21 Stycznia 2005 przez kukus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 OpenGL Driver i do wyboru albo Default , albo 3Dfx Mini Driver to jak dam to 1 to gra chodzi bez zarzutow a jak to 2 to właśnie wtedy nie wchodzi.Nie no, nie dość, że GF 4 FX, to jeszcze nie 3dfx :P Oszukali Cię w sklepie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebillkw Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 mam dokladnie taki sam problem z OpenGL tylko inna karte(3dfx voodoo3/3000 tv out). niech ktos ladnie powie co trzeba z tym fantem zrobic ? rozne sterwoniki istalowalem i nic. pod 98 openGL byl a pod xp nie chce sie instalowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Zainstaluj najpierw sterowniki do karty, a następnie DX 9.0 xxx, jeśli to nie pomoże, to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...