macio Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 witajcie czy ktos slyszal cos o monitorach neovo? czy marka warta zainteresowania? poradzcie dziatki, z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 hmmm ja neistety nie znam i wydaje mi sie ze malo znana firma ale moge sie mylic... ja na twoim miejscu nie pakowalbym sie w jakies nie znane marki poniewarz roznie to bywa... mozliwe ze dobra firma ale poczekaj az ktos wypowie sie kto mial z nia doczynienia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 A nie łaska poszukać testów na necie. Jak przeczytasz kilka to bedziesz sobie mógł wyrobić w miarę obiektywne zdanie. żadko kto ma kilka LCD do porównania i wiadomo że swoje się chwali. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 dzieki co byś proponował z 19" LCD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Dlaczego zalozyles 2 tematy dot. zakupu tego monitora?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 przeczytalem praktycznie wszystko na ich temat, ale na oficjalnych stronach zawsze w superlatywach - sami wiecie, dosc dobre parametry bo: DVI, kontrast 700:1 25ms, katy widzenia 170/170, jasnosc jedynie 300, cena jakies 1800 zl biore pod uwage jeszcze NEC 92VM BK, Philips 190S5FS, SamsungSM 910N, w podobnych parametrach co byscie polecili z 19" do ok 2000 zl. ? pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 wytlumacz mi 2 rzeczy. 1. dlaczego zakladasz 2 wtki o tym samym ? 2. po kiego grzyba zalaczyles w poscie miniature swojego avatara ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...