wadim Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Witam od niedawna jestm urzytkonikiem linuksa MDK 10.1 Gdy zainstlowalem cedege wpisuje komende cedega (lokalizacja) instlator sie odpala nastepnie instalcja idzie sprawnie ale gdy kaze wlozyc 2 cd i ja ja wloze to tak jakby jej nie widzial w cd-romie. ALe plytka jest juz wykrywana przez linuxa bo wchodzilem do napedu gdy kazal mi ja wlozyc. NIe mam pojecia jak to zobic powtarza sie to w DOOM 3 oraz Call of duty, jest to najnowsza wersja cedegi 3.2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zrzuć wszystko na dysk do jednego katalogu i spróbuj zainstalować. Z niektórymi grami są problemy przy zmianie cd pod windows, więc pod cedega może być jeszcze gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) Sproboj skorzystac z point2play do instalacji gier. Edytowane 21 Stycznia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...