Galvatron Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) zauważyłem ,że jest kilku chętnych sam gram czasami nawet nieżle ale klan odpada bo brat gra wiecorem. Więc jeśli ktoś chętny to można tu pisać tylko trudno serwer załatwić,ale i tak proponował bym najpierw się spodtkać na serwie i pograć troche. Może wystarczyło by poprostu dopisać sobie tweak i grać czasem razem na innych leszczy :P Edytowane 21 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 pisze się na to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 u mnie to samo wieczorami brat pogrywa sobie w ET;] ale ja jestem całkowicie za:> mozemy sobie pograc dla sprotu , a jak wyjdzie cos ciekawego z niektórych to mamy klanik tweak et ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) jeśli chodzi o klan to nie wiem czy wypali ale można by sie zbierać np na gg lub ircu i wpadać na serw fajny teamplay by był :> Kurde ale bym sobie z wami pograł ;/ A tak wogóle na jalkich serwach gracie ja na UPC Poznań game arena i M.O.H clan server Edytowane 21 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja juz z 5 miesiecy nie grałem w ET a powiem ze nawet niezły byłem bo grałem praktycznie od początku istnienia tejże gry :) ale teraz forma juz nie ta. Moze jednak jakaś reaktywacja by nastapiła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Musielibyśmy wleść na publik i pograć ,najlepiej na jakiś pusty pełno ich . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) Ale potem, bo mnie łeb napierwmordejeża po wczorajszym ;[ Edytowane 21 Stycznia 2005 przez rumun_666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja chetnie bym se pograł... :D Bo durna nawalanka w CS:S już mnie troche wnerwia. W ET mój skill jest raczej mizerny, kończy sie na tym że wiem co, jak i gdzie zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 I ja się pisze ;] Ida se kupić razer diamondblack :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) Mój brat jedzie moge zagrać teraz kto by zagrał gdzieś piszcie !!! pusty serwer np ten 212.191.170.170:27990 Edytowane 21 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja oczywiscie rowniez sie pisze na to :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) Napisz do kogoś nexera albo komara na gg Aby to wszystko sprawnie działało to zapiszcie sobie numery gg wszystkich chętnych. I prosiłbym również o powiadamianie nowych chętnych o ewentualnych zaplanowanych spotkaniach. Dziś o 18 na gg sie ugadajcie jakbym ja nie mógł. :mur: Raczej mnie nie będzie bo z bratem oglądamy mecz w3 w ESL TV od 16 do 18:35 :blurp: Edytowane 21 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Wieczorkiem praktycznie codziennie moge postrzelac sobie do was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja dzisiaj nie zdąże, na 100% jutro :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 A tak wogóle na jalkich serwach gracie ja na UPC Poznań game arena i M.O.H clan server 1227522[/snapback] pod jakim nickiem grałeś na MoHu? (btw ostatnio serwer zmarł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) Mój nick to [DeAtH] Lucas masz gg lub tlena zeby sie kontaktować przed grą ? Coś cinko z mochem było ostatnio ale pamiętam czasy jak śmigał i sie zajebiście grało. :> 194.24.243.155:27960 ip serwera na którym będziemy grać !!!!!! Edytowane 21 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Dziś raczej mnie nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ban. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ban. ? 1242136[/snapback] Zglaszasz sie na ochotnika czy jak? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Chetnie zagram w ET, ale wam sie chyba juz odechciało... :blink: GG:3381468 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Przydałaby sie jakaś osoba która postawiła by serva na czystym ET. Na publikach mi się odechciało już grać bo co chwile jakiś syf trzeba dossysać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Przydalo by sie ale gdzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Czystym? :blink: ETpro only :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Czystym? :blink: ETpro only :] 1242476[/snapback] No etpro też sie wie :> Szkoda, że ten mod nie jest już rozwijany bo wersja 3.1.0 syfi - od strony klienta jak i servera powoduje errory u mnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 u mnie nie ma zadnych problemow, oprocz tego ze serwa nie moge postawic =\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Wersja 3.0.1 u mnie była gites i nie powodowała żadnych problemów :> Chyba ją dossam sobie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Wiecie ja cos dzisaj poszukam a na jutro wieczor jakos sie ustawimy chociaz nam to nie wychodzi ostatnio!!!!!! Pozdrawiam;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Jest fucha na serwer dla nas: 195.136.107.250:27960 Pomyślalem sobie żeby tej firmie zaoferować opieke nad serwem bo tak to często stoi pusty a my moglibyśmy sie zaopiekować mapy ustawić itp. I sprawić aby byl on popularny w zamian za możliwość spotykania się grania na nim na zalożonym haśle raz na jakiś czas. Będe pisal maila nie zaszkodzi spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 B. dobry pomysł Galv, a tak PS to gramy cosik dzisiaj ? Ale proponował bym wbic sie na jakis lame server i nakopac do duszy małolatom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) :twisted: 82.139.8.29:27961 DamiNet - Free Dobra pogralem se pol godzinki na oazie ale nikt sie nie stawil :( . Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...