Skocz do zawartości
Galvatron

Rozgrywki Tweak Et.

Rekomendowane odpowiedzi

zauważyłem ,że jest kilku chętnych sam gram czasami nawet nieżle ale klan odpada bo brat gra wiecorem.

Więc jeśli ktoś chętny to można tu pisać tylko trudno serwer załatwić,ale i tak proponował bym najpierw się spodtkać na serwie i pograć troche.

Może wystarczyło by poprostu dopisać sobie tweak i grać czasem razem na innych leszczy :P

Edytowane przez Galvatron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie to samo

wieczorami brat pogrywa sobie w ET;]

ale ja jestem całkowicie za:>

mozemy sobie pograc dla sprotu , a jak wyjdzie cos ciekawego z niektórych to mamy klanik tweak et ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli chodzi o klan to nie wiem czy wypali ale można by sie zbierać np na gg lub ircu i wpadać na serw fajny teamplay by był :>

Kurde ale bym sobie z wami pograł ;/

A tak wogóle na jalkich serwach gracie ja na UPC Poznań game arena i M.O.H clan server

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz do kogoś nexera albo komara na gg

Aby to wszystko sprawnie działało to zapiszcie sobie numery gg wszystkich chętnych.

I prosiłbym również o powiadamianie nowych chętnych o ewentualnych zaplanowanych spotkaniach.

Dziś o 18 na gg sie ugadajcie jakbym ja nie mógł. :mur:

Raczej mnie nie będzie bo z bratem oglądamy mecz w3 w ESL TV od 16 do 18:35 :blurp:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój nick to [DeAtH]

Lucas masz gg lub tlena zeby sie kontaktować przed grą ?

Coś cinko z mochem było ostatnio ale pamiętam czasy jak śmigał i sie zajebiście grało. :>

194.24.243.155:27960 ip serwera na którym będziemy grać !!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest fucha na serwer dla nas:

195.136.107.250:27960

Pomyślalem sobie żeby tej firmie zaoferować opieke nad serwem bo tak to często stoi pusty a my moglibyśmy sie zaopiekować mapy ustawić itp.

I sprawić aby byl on popularny w zamian za możliwość spotykania się grania na nim na zalożonym haśle raz na jakiś czas.

Będe pisal maila nie zaszkodzi spróbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi