oommeenn Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Ja wtrące takie pytanko. Używam co prawda chłodzenia powietrznego ale w tym wypadku chodzi o to samo. Czy przy tak wypolerowanym na lustro bloczku ewentualnie radiatorze warto używać past termoprzewodzących ? Pytam bo tak mi się ten bloczek spodobał, że spoleruje swój radiator :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) Ja wtrące takie pytanko. Używam co prawda chłodzenia powietrznego ale w tym wypadku chodzi o to samo. Czy przy tak wypolerowanym na lustro bloczku ewentualnie radiatorze warto używać past termoprzewodzących ? Pytam bo tak mi się ten bloczek spodobał, że spoleruje swój radiator :) 1256490[/snapback] nie warto, TRZEBA !!!! nawet nie wiem jak wypolerowany na lusterko, bloczek nie zastąpi pasty ;) zawsze znadzie sie miedzy procem a radiatorem powietrze które jest izolatorem ciepła :) Edytowane 4 Lutego 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Tak jak kolega napisał, wszystkie WSZYSTKIE!! nawet wypolerowane na lusterko rzeczy mają mikronierówności :) które trzeba czymś wypełnić, i tu z pomocą nadciąga pasta termoprzewodząca. Także smaruj proca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oommeenn Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Dzięki że rozwialiście moje wątpliwości. Czyli według starej zasady - kto smaruje ten jedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Czemak na rozwoj projektu ;)... Jest piekny... Im wiecej takich projektow tym bardziej F3 sie cieszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 W związku z powrotem zimy zawiesiłem projekt- garaż w którym robię bloczki nie jest ogrzewany i dłuższy pobyt w nim grozi nieżytem gardła tudzież nosa ;-) . Jak tylko mróz odpuści CDN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 odświeze troche temat ;) mechl!n używasz jeszcze tych 4 kawałków plksi na topy czy juz ci się skończyły ?? chodzi mi o te co kupiłes na allegro, fotka na przypomninie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...