Rosio Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 hmm tyle razy uzywalem tych sterow ale w sumie nie wiem czy jak sie nowsza wersje instaluje to bezposrednio na starsza czy w jakis spsob ta starsza sie odinstlowuje :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 raczej aktualizuje, a stare fragmenty są usuwane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jeśli chcesz zainstalować najnowsze to koniecznie usuń stare (instalatorem starszej wersji). Ja nie usunąłem i winda mi padła :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jeśli chcesz zainstalować najnowsze to koniecznie usuń stare (instalatorem starszej wersji). Ja nie usunąłem i winda mi padła :cry: To miales dziwnego pecha, ja juz kilkakrotnie "nadpisywalem" 4in1 bez uninstalu starych i spox 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...