kuicets Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) To może ja się pochwale nietypowym osiągnięciem. Otóż w czwartek wziąłem sobie coś takiego jak GPS na narty (GARMIN eTrex Vista), włożyłem sobie pod czapke, żeby była jak największa dokładność (wyszło 5 metrów, czyli super) i sie puściłem na kreske. Co się okazało? Prędkość max - 100km/h. Równiutko. Dodajmy do tego, że GPS mierzy prędkość poziomą, a nie "ukośną", to wychodzi, że wynik jest zaniżony. Jezeli scianka byłaby nachylona 30 stopni, to jechalem 115 km/h - tyle co maluch z wiatrem!!! Narty - HEAD Intelligence ISL - 165cm, r = 12,36m. Edytowane 21 Stycznia 2005 przez kuicets Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 :-Phehehheheh gratuluje to wiecej niż mają skoczkowie na robiegu skoczi narciarskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 No fajnie, jesli sprawia ci przyjemnosc jazda na kreche ;] bo ja osobiscie mam traumatyczne przyzcia w związku z jazda na kreche ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Nie mówie, że sprawia mi przjemność taka jazda. Ja po prostu chciałem z czystej ciekawości zobaczyc ile wyciągne. Nawet po typie moich nart można wywnioskować, jaki styl jazdy preferuje. 165cm to raczej nie zjazdowa narta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyczak Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 hehe niezły wynik ;) to ja kiedyś na rowerze jechałem 85 KM/H :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...