bortas Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Witam, jest problem wiec pisze. Znajomemu w telefonie jak wyzej wylecial soft. Zainstalowal jakis badziew zeby telefon robil jako pilot pobawil sie .. potem pojawil sie blad systemu i tyle. Telefon nie wstaje. Kiedys mial juz cos podobnego ale wtedy mu sie pojawilo ze nastepuje instalacja systemu i na nowo wstal i dzialal cociaz byl czysty - skasowal wszystko co na nim bylo (normalnie jak z instalcja) tym razem nic takeigo nie pojawia sie. W jednym z komisow czlowiek powiedzial ze moze mu to zrobic za 100zl (reinstalacja softu) jednak uwazam ze to troche drogo - w bialymstoku cos takeigo zrobia mi za 30zl. moze macie jakis pomysl?? albo kogos kto moze zrobi to taniej?? albo jakis sprawdzony serwis mozecie polecic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 samodzielnie mozesz wgrac soft do telefonu kabelkiem usb (link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 samodzielnie mozesz wgrac soft do telefonu kabelkiem usb (1228716[/snapback] ale jak pisza wymagany jest sprawny telefon :)) a wlasne takeigo niema bo soft wylecial wpowietrze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 wejdz na stronke z mojego podpisu i tam zdaj to pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 "soft wylecial w powietrze" - to mi nic nie mowi... telefon trzeba uruchomic w trybie wgrywania softu i powinno sie dac wgrac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 "soft wylecial w powietrze" - to mi nic nie mowi... telefon trzeba uruchomic w trybie wgrywania softu i powinno sie dac wgrac... 1233049[/snapback] no wlasnie tu jest problem - wszystkei mozliwosci odnosnie uruchomienie telefonu w trybie przywracania systemu, lub trybu serwisowego niedzialaja:( widocznie uszkodzony zostal jakis z sektorow pamieci gdzie jest to wszystko zapisane - tak czy ianczej wszelkie proby recznego rpzywrocenia systemu niepowiodly sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...