michal_9 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 No wiec problem dotyczy Outlooka Expressa 6 (winda 98) i poczty zalozonej na wp... od niedawna jak chce wysłać maila wywala błąd (Twój IP znajduje się na publicznej czarnej liście... i pare adresów... Błąd Serwera 550 Numer błędu 8x800ccc69 - w pomocy microsoftu o nim nic nie ma albo źle szukalem) czym to moze byc spowodowane i co z tym zrobic bo od niedawna to mam pare dni/tydzien moze... no i jesczze cos tkaiego sie dzieje tylko przez wysylanie z OE bo jak bezpośrednio z neta wysylam to idzie bezproblemowo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 zmien program pocztowy na jakis normalny np thunderbird lub the bat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 zmien program pocztowy na jakis normalny np thunderbird lub the bat 1228402[/snapback] A co ma program do czarnej listy? Przeciez program nie zmieni ci adresu IP na taki, ktory nie jest blokowany. Jak widac ktos (lub ty) narozrabial z twojego adresu IP wysylajac najprawdopodobniej spam. Mozesz wyslac maila do obslugi technicznej wp i probowac sie jakos wytlumaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 no nie wiem z tego co wiem to adres IP jest takze jak wysylamy z WWW poczte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...