bruce Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 witam, czy ktros z was prowadzi, lub zna kogos, kto prowadzi serwis panasonic, lub inny serwis, ktoory naprawi mi walkmana rq sx 52, czy siakos tak (ten na podloozne aqmoolatorki z pilotem :P) sewris MUSI BYC NA TERENIE WAWY, LUB NIEDALEKICH OKOLIC, PREF DOJAZD METREM :P hyhy licze na pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ta ja ci go naprawie tylko najpierw dajesz mi 300zeta a pozniej czekasz tydzien:P. :D. A tak na serio.....Wywal stary chlam i kup nowy.Ja tak zawsze robie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ta ja ci go naprawie tylko najpierw dajesz mi 300zeta a pozniej czekasz tydzien:P. :D. A tak na serio.....Wywal stary chlam i kup nowy.Ja tak zawsze robie :lol: tak siesklada, ze spalilem mobo i dodoatkowo zbieram na nowa wieze i nie mam aklsy, a tak btw, to naprawa tego zlomy wyniesie mnie maaaaaaaaaaaax 50 zeta, wiec nie oplaca sie brac nowego!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 btw, to naprawa tego zlomy wyniesie mnie maaaaaaaaaaaax 50 zetaChyba ze tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...