BioLy0 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Powiedzcie mi jak mam go podkręcić ?? Nie moge dostać sie do biosa... Moze jest jakis program zeby z windowsa go podrecić NIewiem.. Jak wiecie to Pomóżcie !! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) ale co biosik na klodeczke zamkniety :/ ze sie dostac nie mozesz napisz jaki procek jaka plyta i czy jakis nowy biosik i jaki masz sprzet ramy bla bla itp itd Edytowane 21 Stycznia 2005 przez olo128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BioLy0 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) No to powiedz mi jak mam wejsc..... bo nawet nie moge formata zrobic... i zalezy mi na tym podkreceniu procka.... po uruchomieniu kompa gdy naciskam klawisz delete to sie nie załancza bios :(:( i nie wiem co mam zrobic :( SVGA Ati 9250 128MB OEM HDD WD CaVIaR 80GB Asrock k7vt4a+ AMD SEMPRON 2800+ DDRAM 256 MB PC400 Edytowane 21 Stycznia 2005 przez BioLy0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Do Biosa dostaniesz się naciskając DEL kilka razy gdy komputer sie uruchamia. Nie podałeś żadnych informacji o sprzęcie i liczysz na pomoc. Wszystko o kręceniu AMD jest w FAQ (mam nadzieję, że odzyskano już te 2 tematy:) ). Poza tym wyszukiwarka już by Ci pomogła! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 .... po uruchomieniu kompa gdy naciskam klawisz delete to sie nie załancza bios :(:( i nie wiem co mam zrobic :( 1227924[/snapback] na samym poczatku naciskajac del nie dostajesz sie do biosa?? tego jeszcze nie widzialem a zasada z podkrecaniem jest w miare prosta tylko dostan sie do biosu :) jak to zrobic powinienes wiedziec bo jak do biosu sie nie mozesz dostac to lepiej za podkrecanie sie nie bierz bo pozniej to i nawet do windy nie bedziesz mogl wejsc radze sporo poczytac ( wszyscy sie uczymy ) pozdro. ps poczytaj pare faq :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BioLy0 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 No to ja juz nie wiem nie moge sie dostać do biosa i nic nie moge zrobic :(:( to jak mam sie tam dostac ?? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Hmm - a nie łaska przeczytać co pisze na monitorze jak się komputer włącza ? W asrockach do biosu się wchodzi naciskając F2 a nie DEL - co zresztą jak byk pisze na monitorze. Pozatym na tej płycie to specjalnie nie poszalejesz z podkręceniem - ponieważ nie obsługuje na dzielnika 1/6 - co za tym idzie z każdym MHz powyżej 166 będzie również rosło taktowanie PCI i AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 heheh no racja jjuz dawno nie pracowalem na niecywilizowanych plytach ze zapomnialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...