ApyNet Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Mam problem ponieważ Nagrywarka DVD nie nagrywa płyt tzn. próbowałem nagrać 4.07 GB na płytę - Verbatim 4.7 GB/120min. niestety nie idzie. Naped działa poniewąż odczytuje płyty cd oraz nagrywa na płycie cd-rw. Co może być. Aktualizowałem firmware, posiadam Win 2000 Pro z SP4 oraz najnowsze sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Czym próbowałeś nagrać? Może masz za stary soft? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Najnowszym Nero - 6.6.0.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Nie obraź się za taką trywialną uwagę - ale może w Nero zapomniałeś wybrać że ma wypalać DVD zamiast CD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) Nie obraź się za taką trywialną uwagę - ale może w Nero zapomniałeś wybrać że ma wypalać DVD zamiast CD :) 1228119[/snapback] Raczej nie :D , gdzysz próbowałem to już jakieś ze 100 razy. Tak samo na jedyn systemie jak i na drugim i na rzadnym nie idzie. CD-RW poszła a DVD nie chce. Jak długo może trwać buforowanie 4 GB w drobnych plikach, bo ja czekałem 15 minut i nic ... Edytowane 21 Stycznia 2005 przez ApyNet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Chwilkę trwa, ale nie aż tak długo. Spróbuj nagrać kilka dużych plików, np. fimy. Zobacz co wtedy się będzie działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 kurde pierwsze słyszę, sprawdz czy nero widzi ci czysta plytke dvd, wez kreatora nagrywania, wybierz format plyty dvd i podaj sciezki do plikow. Nagrywanie powinno pojsc bez problemu. Sprawdz inna plytke bo ta moze byc uszkodzona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Hmm a masz zainstalowane biblioteki aspi 4.71.2 sprawdz w nero infotool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...