szuwaros Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 witam. niedawno wypatrzyłem że płyty te ( na via 880) dostepne już są w sklepach internetowych -czy może ktoś miał już styczność z tą płytą (niestety testów w necie nie znalazłem) -czy jest to dobra alternatywa do pozostałych płyt na via 880 -jak jest z blokadą pci agp -jak wygląda pzrepustowość pamięci (czy problem asusa sie powtarza??) z gory dzieki pozdr michu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_del Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Abit, Asus - bierz w ciemno. z innych marek jak dla mnie to Epox i MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Abit, Asus - bierz w ciemno.Jasne, tylko że ktoś na forum kupił tą płytę i okazało się, że np. vcore można zmieniać tylko w % (np. +5%, +10%), tak jak na słabszych gigabyte. Dla mnie nawet z samych opisów ta płyta jest kiepska, a poza tym chyba najdroższa na kt880. Moim zdaniem lepszym wyborem (jeśli chodzi o kt880) będzie asus lub msi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milicja3 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 tak się składa że to ja nabyłem, Abit KW7/KT880/ i miałem z nią problemy, nijak nie idzie ustawić magistrali 400, więc sobie odpuściłem, na 399 chodzi świetnie zadnych zwisów. Kupiłem też ASUS KT880, tak żadnych problemów nie ma procek biega na magistrali 400 bez zwiększania napięc. UWAGA na upgrade Biosu u Asusa już 2 płyty wysłałem do serwisu. Poza tym wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...