Skocz do zawartości
grom

Thorn - BOMBA z podświetleniem

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak napisałes w którymś poście...

Pojechałem do Hypernova w Elblagu , kupiłem 4 świetlówki , kawałek pleksy i w papierniczym folie transparentną zieloną.

I wiesz co zrobiłem ?

2 świetlówki pod zderzak przedni , 2 pod tylni , zabudowałem pleksą i mam auto podświetlone od spodu (FoliaTec sie chowa)

Całość kosztowała 30 minut i 115 PLN

Pozdrawiam

PS. Żeby nie było , że Off-Topic to bude PC też podświetle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak napisałes w którymś poście...

Pojechałem do Hypernova w Elblagu , kupiłem 4 świetlówki , kawałek pleksy i w papierniczym folie transparentną zieloną.

I wiesz co zrobiłem ?

2 świetlówki pod zderzak przedni , 2 pod tylni , zabudowałem pleksą i mam auto podświetlone od spodu (FoliaTec sie chowa)

Całość kosztowała 30 minut i 115 PLN

Pozdrawiam

PS. Żeby nie było , że Off-Topic to bude PC też podświetle.

Autko to mam podświetlone czeskimi świetlówkami 1,5 m na boki i 1m przód i tył cena CAŁE 700 zł

A kompa mojego teraz widziałeś http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=127964#127964

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no co ja widze : elblag & new postman

pozdrowienia

a powiedz mi co za plekse kupiles i dokladnie gdzie - no i jeszcze za ile.

ja swoja kupowalem za "elzamem" - ale potrzebowalem gruba, tam maja kazda plekse jaka potrzebujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie tam podswietlone samochody w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaja, tak samo jak maskotki na przedniej szybie zaslaniajace 50% widoku.

Bo sie nie znasz na tunningu ... Oczywiscie maskotek i proporczykow tez nie lubie bo to festyn !! Obejrzyj film : Szybcy i Wściekli ..moze polubisz tunning samochodowy. Kazdy moj znajomy tunninguje fure i popieram ich .Nienawidze saryjnych aut .Nawet fura mojej starszej jest ospojlerowana i na wydechu 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczac trzeba od tego ze maskotki i podswietlanie fury wiesniackie spoilery itp to nie jest tuning tak samo jak nie jest tuningiem nakladka na tlumik albo wymiana ostatniego tlumika na sportowy... tuning ma przyniesc realny wzrost mocy... a nie spowodowac ze bedzie ladniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczac trzeba od tego ze maskotki i podswietlanie fury wiesniackie spoilery itp to nie jest tuning tak samo jak nie jest tuningiem nakladka na tlumik albo wymiana ostatniego tlumika na sportowy... tuning ma przyniesc realny wzrost mocy... a nie spowodowac ze bedzie ladniej

Bueheheh to ty nie wiesz chyba co to jest TUNNING !! To co ja napisalem to jest tunnig wizualny .Czlowieku nie znasz tematu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bueheheh to ty nie wiesz chyba co to jest TUNNING !! To co ja napisalem to jest tunnig wizualny .Czlowieku nie znasz tematu .

Kazdy ma swoje zdanie, dla mnie tez tuning optyczny to wies i ch.. ci do tego. Wole kaszla i moc pod butem a nie super festyniarskie spojlerki wloty powietrza wydechy itp. Jedeny co uwazam za stosowne to felgi ona faktycznie poprawiaja wyglad kazdego auta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no brawo kolego i wlasnie dolaczyles do grona festyniarzy !!

Jak sie z tym czujesz ?

Kolejne mody ktore powinines zrobic :

Nakladki na pedaly

przyciemniane szyby - zeby oszczedzic sobie wstydu ze cie ktos zobaczy!

plyta CD na lusterku - niektorym sie wydaje ze to dziala jako antyradar

i inne !

Jestes boski !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie tam podswietlone samochody w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaja, tak samo jak maskotki na przedniej szybie zaslaniajace 50% widoku.

Bo sie nie znasz na tunningu ... Oczywiscie maskotek i proporczykow tez nie lubie bo to festyn !! Obejrzyj film : Szybcy i Wściekli ..moze polubisz tunning samochodowy. Kazdy moj znajomy tunninguje fure i popieram ich .Nienawidze saryjnych aut .Nawet fura mojej starszej jest ospojlerowana i na wydechu 8O

mam poprosu swoj gust i mi sie to nie podoba. a spojlerowanie seryjnego autka i robienie go wizualnie na wersje WRC tez uwazam za nie na miejscu. mozna przerabiac wizualnie mocne samochody, ale te slabe po co? (mowie o przrobkach pseudo sportowych, a nie upiekszajacych samochod - chrom). A co do neonow w podlodze to mi sie kojarzy z wiesniakami co chca sobie z syrenki UFO zrobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy ma swoje zdanie, dla mnie tez tuning optyczny to wies i ch.. ci

Po pierwsze nie ublizaj mi !!

Nie ma ladniejszej furki niz ....ladnie ze smakiem zrobiony samochodzi z kozackimi felami 17" , progami , brewkami , lotka ew. spojlerem ..Oczywiscie to jest moje zdanie ...Zobacz jak wygladaja sprzety ktore robi Brabus , Shnitzer , Steinmetz ... To sa bryki zrobione ze smakiem ...A nie choinki jak na wsi ! Tunning wizualny ma podkreslic charakter samochodu a nie zrobic zniego posmiewisko .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posmiewisko ? To mało widziałeś ...No chyba że się naczytałeś gazetek typu GT Tuning i innych..

nie czytam tego syfu ! Kilka razy widzialem i widok spuszczajacych sie kolegow na stuningowanego festyniarskiego golfa czy innego grzmota mnie rozbawial !

Ale sporo widze na ulicy i mnie zal za dupe sciska !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ja mowie o TUNNINGUa nie o prastakach ktorzy z fiata 125p probuja zrobic rakiete : Naklejka na szybe typy PAJONIEER , chromowana koncowka wydechu, 20 pochnacych choinken na lusterku + CD antyradar jak powiedzial kolega , pomarszczona czarna folia na szybach , eleganckie koupaki , rozkrecona muza ...a w srodku przylizany do tyly pseudo macho z zimnym łokciem za szyba ... Powtarzam: Tunnig musi byc zrobiony ze smakiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nuke , widze że wiesz jak wygląda festyn dla dresiarzy :D

A tak już bez kłótni , o gustach sie nie dyskutuje , alo we Francji jest co roku konkurs TUNINGU STYLISTYCZNEGO.

ostatnio nagrodą był Peugeot 206CC.....

Czyli tuning stylistyczny to festyn dla dresiarzy ?

Heh....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to nie tuning. wizualnie to zaden tuning nazywaj to jak chcesz ale to tylko festyn dla dresiazy.

NUKE ++++++

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ostatnio moj znajomy z pracy powiedzial ze do BMW tylko w dresie mozna wsiadac i to jest szpan :lol: :lol: :lol: :lol: drersiarz z niego rasowy, zal mi go strasznie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nuke , widze że wiesz jak wygląda festyn dla dresiarzy  :D 

A tak już bez kłótni , o gustach sie nie dyskutuje , alo we Francji jest co roku konkurs TUNINGU STYLISTYCZNEGO.

ostatnio nagrodą był Peugeot 206CC.....

Czyli tuning stylistyczny to festyn dla dresiarzy ?

Heh....

GROM >>>popieram Cie ...Widze ze jestes w temacie ..Lubisz tunning przez duze ''T''

Niech ktos z was przejdzie sie BWM 3 od Shnitzera ( 245 KM ) i poczuje co to jest tunning..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps. gosc cwiczyl za mlodu na silowni i wyciskal 140 kg na klate, niedawno go polozylem na reke prawa i lewa kilka razy pod rzad. bral koks i to go zgubilo, a ma lape 2x grubsza od mojej, ale co z tego jak 2x slabszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie..... obejrzyj szybcy i wsciekli a zmienisz zdanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem szerokie ALU czesto(nie zawsze) poprawiają wygląd(Osiągi też). Czesto są one opcją zaniast seryjnych felg. Ale jak widze 126p z zaciemnionymi szybami i 3 spojlerami z tyłu to naprawde szkoda mi tych ludzi. A co do podświetlenia to jeśli już to do nowego(0-5letniego)samochodu NAPRAWDE sportowego(a nie 126p). Ale mi to osobiście zalatuje wsią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi