Czyzyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Tak to nie tuning. wizualnie to zaden tuning nazywaj to jak chcesz ale to tylko festyn dla dresiazy. NUKE ++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ostatnio moj znajomy z pracy powiedzial ze do BMW tylko w dresie mozna wsiadac i to jest szpan :lol: :lol: :lol: :lol: drersiarz z niego rasowy, zal mi go strasznie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I wlasnie takie typy psuja wizerunek tunningowanego auta ...Mnie tez to denerwuje jak siedzi w betce 4 schabow wystrojonch w drelichy ...Muza tak wali ze te pustaki nie slysza wlasnych mysli ....Mowie ze podoba mi sie tunning a co sie wam podoba to wasza sprawa..Kazdy ma swoj gust i ja wcale was za to nie krytykuje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 zgadzam sie..... obejrzyj szybcy i wsciekli a zmienisz zdanie :) Nie widze tam nic nadzwyczajnego ! Plastikowe autka + macho ktorzy zamiast rozumu maja konie mechaniczne i glupie panny lecace na autka ! Jak to sa idealy dzisiejszej mlodziezy to ja sie wypisuje z tego swiata ! A dla rozluznienia atmosfery http://newsroom.chip.pl/news_45612.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 szybcy i wsciekli to pic na wode fotomontaz film porazka poza furami ktore wiecej mialy przerabiane w silnikach niz w nadwoziu ehhh... ale mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 a czy ten temat nie powinien byc na oslej? tak mi sie zdaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 szybcy i wsciekli to pic na wode fotomontaz film porazka poza furami ktore wiecej mialy przerabiane w silnikach niz w nadwoziu ehhh... ale mi sie podoba :D Mi tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 a czy ten temat nie powinien byc na oslej? tak mi sie zdaje Sam go zacząles :lol: Cytuje "a mnie tam podswietlone samochody w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaja, tak samo jak maskotki na przedniej szybie zaslaniajace 50% widoku " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 no jaki festyn znalazlem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ps. gosc cwiczyl za mlodu na silowni i wyciskal 140 kg na klate, niedawno go polozylem na reke prawa i lewa kilka razy pod rzad. bral koks i to go zgubilo, a ma lape 2x grubsza od mojej, ale co z tego jak 2x slabszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:140 to bardzo kiepski wynik jak na branie koksu. Cos koles albo kiepsko dawal, albo zle dawki, albo mu szybko serce poszlo.... P.S. To sa wlasnie skutki brania koksu... Znam gorsze 8O :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Hmm do BMki mogą wsiadać tylko dresy?? Hmm... z tego wynika że jestem dresem 8) chociaż nigdy sie za takiego nieuwazalem. W dresie nie chodze(częściej pod krawatem) ale BMW 5 jeżdze(i to na ALU), mam b mocny sprzęt w aucie ale bezmuzgiem nie jestem. Wiec nie można uogulniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 no jaki festyn znalazlem ! I powiedz co tu jest festyniarskiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Dużo zostało powiedziane, ale wtrące. 1. Nie mam nic przeciw tunningowi, byle by logiczny zadne tam spojlery do wspomnianego 126p. 2. A co wielu z Nas robi z naszymi budami ?? Spójrzcie z innej perspektywy. 3. Szybcy i wściekli --- taki właśnie miał byc. To jest tylko FILM. 4. Jeśli upieksznie czegos to festyniarstwo, to może przestańcie używac kosmetyków, nie kupujcie nowych ciuchów i zabrońcie Waszym kobietom robić makijaż ....... End of transmission Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Tuning samochodow z klasa jest OK. Bardzo fajnie zrobiona furka naprawde jest cacy. Przeciwnicy Tuningu samochodu pomyslcie z innej strony jakim zboczeniem jest bawic sie w tuning kompa - to jest poprostu hobby. Ktos pisal, ze tuning wizualny to nei tuning. To wsadz do syrenki silnik P911 i miej satysfakcje udanego tuningu - bedziesz mial kopa 8O Osobiscie preferuje tuning lekko podkreslajacy sylwetke samochodu. Nie lubie za duzych zmian, i za duzej kolorowosci :) .... W BMW jezdza dresy wow ... Stary kup mi 850i i mozesz mnie nazywac dresem :roll: BTW : analfabeta : dobrze powiedziane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 A kto tu jest przeciwnikiem tuningu? chodzi o to zeby z samochodu choinki nie robic ani innego ufo. innymni slowy zmieniac to co daje mierzalny wzrost osiagow auta. wieksza moc lepsza przyczepnosc itp itd.. ja ze swojego kompa choinki nie robie jak wiekszosc "modowiczow" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 A kto tu jest przeciwnikiem tuningu? chodzi o to zeby z samochodu choinki nie robic ani innego ufo. innymni slowy zmieniac to co daje mierzalny wzrost osiagow auta. wieksza moc lepsza przyczepnosc itp itd.. ja ze swojego kompa choinki nie robie jak wiekszosc "modowiczow" hehehe czyli twierdzisz ze wiekszosc forumowiczow robi choinki ze swoicch kompow ? Chyba pomyliles forum ....A o tunnigu to juz lepiej nic nie pisz bo farmazony takie opowiadasz ze az mi sie niedobrze robi ...Jak kumlowi z LAN'a zapodalem linka z tego tematu to tak sie smial z tego co mowisz ze to szok !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Twoj kumpel to dla mnie zaden autorytet pozatym swoj do swego ciagnie wiec nie dziwie sie ze jest taki jak ty... a co do kompow to dla mnie to wyglada jak choinka ja tego u siebie nie zrobie ale nie razi mnie to w przeciwienstwie do podswietlanego spodu samochodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Czlowieku ty wogole nie czaisz tematu :!: :lol: Powiem ci jedno : Jestem madrzejszy od Ciebie ( ustąpie ) juz nic nie pisze do ciebie bo to strata czasu ...oczywiscie bez obrazy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Oczywiscie ze jestes ... skoro ty sam tak twierdzisz to musisz byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 inna sprawa to zwykła nasza rzeczywistość, jak wjeżdżam na moje osiedle to mijam krzywe gęby pod klatkowską odprowadzające mnie wzrokiem. mam w miarę szybki wóz a nigdy bym się nie zdecydował na tunning wizualny bo by mi go szybciej obrobili, i tak straciłem już 4 radia (i szyby). teraz mam przerobione radio tak że mogę je wyjmować, mimo że ma panel i noszę je wszędzie ze sobą. to smutne. za to o wiele chętniej zrobiłbym sobie tunning zawieszenia, silnika i układu wydechowego, tylko, że to powodowałoby że dźwięk byłby już inny a na tym mi nie zależy. Było wiele okazji, że nie mogłem sobie odmówić "łyknięcia" na światłach jakiejś choinki z dresami moim zwykłym wozem, i powiem wam - im większa rura z tyłu tym większa kicha na światłach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 inna sprawa to zwykła nasza rzeczywistość, jak wjeżdżam na moje osiedle to mijam krzywe gęby pod klatkowską odprowadzające mnie wzrokiem. mam w miarę szybki wóz a nigdy bym się nie zdecydował na tunning wizualny bo by mi go szybciej obrobili, i tak straciłem już 4 radia (i szyby). teraz mam przerobione radio tak że mogę je wyjmować, mimo że ma panel i noszę je wszędzie ze sobą. to smutne. za to o wiele chętniej zrobiłbym sobie tunning zawieszenia, silnika i układu wydechowego, tylko, że to powodowałoby że dźwięk byłby już inny a na tym mi nie zależy. Było wiele okazji, że nie mogłem sobie odmówić "łyknięcia" na światłach jakiejś choinki z dresami moim zwykłym wozem, i powiem wam - im większa rura z tyłu tym większa kicha na światłach. no wlasnie imho na tym polega caly pic z ukrytym tuningiem :), podjezdzasz na swiatla do kolesia i spokojnie stajesz, on robi przygazowke i mysli ze jest mistrzem bo ma 2 spojlery, wielka rure i paliwko v power racing v99+ ;), a my z kamienna twarza lekko naduszamy pedal w naszym normalnym z zewnatrz wozie zostawiajac palanta ze szczeka na dywaniku pod siedzeniem, no juz trudno ze bedzie przy tym slychac wycie naszego rasowanego silnika :), osobiscie z zewnetrznego tuningu zaloze tylko jedno: alufelgi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUKE Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Jednak sa jeszcze tutaj normalni ludzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 I ztym sie zgodze sam slucham hip-hopu i markowego techno jak widze koksow w beemce to mnie scina ale wystarczy mi to co mam (astra gsi 2.0 16v turbo silnik od Calibry )czyli 204kM Jak maja bejce to mysla ze wszystko im wolno patrza sie groznym wzrokiem i probuja ludzi tym straszyc buhahahhahaha a ja niepozorny 19 latek ubrany w luzne ciuchy takim matolom czesto sie przygladam (Krakow)jezdza tzw metoda na misia :P Juz wiele mialem przygod z dresami w bejcach ale powiem wam jedno Tuning auta to naprawde fajna sprawa ale wazne jest w nim wyczucie smaku i nie przesadzenie osobiscie jestem przeciwnikiem obklejania auta naklejkami wszelkich firm auto ma byc dyskretne i niepozorne jego wydech ma wydawac donosne dzwieki dopiero przy wyzszych obrotach a nie w calym zakresie .Do takiego mojego idealu udalo mi sie dojsc . I bardzo mi i moim ziomalom przypadlo do gustu sciganie zdresami po ulicach mego miasta .W koncu malo kto ma 204KM pod maska .Pozdrawiam was wszystkich ziomy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 LUDZIE :!: post sie wam pomylil. idzcie sobie gdzie indziej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...