OWIES Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Hehe, więc właśnie bez modów, tylko bios i pewne wsparcie modo, multipler unlock :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Hi - jesli masz IC7 MAX3 - to zainstaluj wersje BIOS-a 1,8 zassaj 1367845[/snapback] Nie wprowadzaj ludzi w błąd :!: Seria C0 ma odblokowany mnożnik 16 i 14. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) chodzily wczesniej ( z 6 misiecy wstecz) po necie newsy ze Asus I Abit beda udostepniac na niektorych swoich plytach( intelowskich) mozliwosc zmiany mnoznika - i stalo sie tak - niektore typy plyt Asusa i Abita ( moze innych producentow tez - nie wiem) pozwalaja na zmiane mnoznika - czasem trzeba zaktualizowac bios. 1368687[/snapback] Hi - jesli masz IC7 MAX3 - to zainstaluj wersje BIOS-a 1,8 zassaj http://www.abit.com.tw/page/en/download/do...TYPE=Socket+478 Nastepnie - po instalacji wchodzisz do BIOS - SOFT Meni3 i tam chyba 3 pozycja od gory (MULTIPLER) - normalnie jest na 16 (16x200 w przypadku 3,2 ) a tu scren jakiego juz podawalem - przystawilem tam mnoznik na 14 - a procek nie jest "odblokowany" - jest to najzwyklejszy (niemodowalny) P4 3,2 Prescot ( CO ) na ABIT IC7 MAX3 http://www.forumdeluxx.de/gallery/showphot...&sort=1&cat=500 Pozdrawiam Nie wprowadzaj ludzi w błąd :!: Seria C0 ma odblokowany mnożnik 16 i 14. no własie !!! niewprowadzajcie ludzi w bład !!! tylko niektóre CPu ma ja odblokowany mnoznik w pieszych postach tego topica było podane jakie to są i tak jak pisałem przydało by sie zmienić nazwe topiku prosba do modera!!!! ja bym proponował delikatną zmiane nazwy topica bo tylko lydzi w błąd wprowadza, nikt jeszcze nie opublikował ze "złamano" intela Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez w1wlodek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 "błod" O MOJ BOZE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 "błod" O MOJ BOZE 1370673[/snapback] spoko luz mała literówka :wink: :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...