Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 "Co wybrać?" O to jest odwieczne pytanie overclockerów. A oto kilka powodów dla których wybrałbym P4 albo AtXP. P4: -jest niezniszczalny (prawie 8) ) -nie wydziela dużo ciepła -pobity został na nim rekord prędkości (4116 Mhz czy coś takiego) -nie wymaga super chłodzenia (mój na stdrd choler ma 16c) AtXP: -Gdy chcę super makatkę na ścianę -uwielciam ciepełko i piecyki -palę fajki i nie tylko -nienawidzę intelowców (ja do tych należę) -gdy już mam sprawdzoną wydajność aby mieć najszybszy komp na podwórku -Kocham AMD -jam jest amdkowiec (ja mam 2 kompy AtXP i P4) Proszę tylko nie bluzgać.I nie pisać obraźliwych textuw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Jestm tylko ciekaw co chciales osiagnac tym beznadziejnym wywodem o [gluteus maximus] marynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Czy ty juz naprawde nie masz co pisac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 ... P4: ... -nie wymaga super chłodzenia (mój na stdrd choler ma 16c) ... ale super, a moze sie pomyliles i ma -16*C :lol: a tak na powaznie - napisz w jaki sposob masz 16*C chlodzac powietrzem ktore w chwili obecnej ma ponad 20*C - tylko nie pisz ze mieszakasz za kolem podbiegunowym i komputer masz wystawiony za okno :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Komus sie tu nudzi... PS. Nie zgadzam sie z Twoimi argumentami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Może po prostu kolega tak naprawde chciał się pochwalić że ma 2 komputery 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Kolega chyba raczej ma kompleksy... Wydaje mu sie ze jest zabawny :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 koledze chyba słoneczko przygrzało :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Ni jedno...ni drugie ja tu chcialem zrobic buze muzguf ale sie chiba nie udalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 po 1 wsze mam w pokoju lodówke. i otwartego kompa. po2 jest mi zimno a po za tym muj pokuj jest w piwnicy po3 mudzi mi sie teraz jeszcze bardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Kolega nie dośc że ma kompleksy to jescze robi dużo ortów ! Kolego ściągnij sobie program ORTOTRIS :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 facet mam cie troche powyzej uszu - a myslałem że ja tu jestem najbardziej pier******ty. I co ty tu w ogóle chcesz człowieku jest coś takiego jak osla łączka. CO ty w ogóle robisz posty nabijasz, przed kolegami szpanujesz - ja już głupieje - idź do psychiatry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 ja jestem pi*********** to wy jestescie geniusze. moj brat cioteczny tu kiedys byl to narobil szumu na 102 a co do piero on tolalirum idiotelarium Szkoda slówek :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 po 1 wsze mam w pokoju lodówke. i otwartego kompa. po2 jest mi zimno a po za tym muj pokuj jest w piwnicy po3 mudzi mi sie teraz jeszcze bardziej Mieszkasz w PIWNICY ?? :lol: Za co Cię wyrzucili z domu ??? Jeżeli to dla dobra kompów (niższa temp.) - to proponuję zamieszkaj w chłodni :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jestm tylko ciekaw co chciales osiagnac tym beznadziejnym wywodem o [gluteus maximus] marynie. Gościu zabiłeś mnie tym postem. klijent sie produkuje, głowkuje, a ty go od razu na ziemie sprowadzasz... [spier#$@$!%$! sie z kezesła jak to przeczytałem] :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 To fajnie ze Ci sie podobalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jestem tutaj jakos od miesiaca i jak na razie doszedlem do 2 wnioskow. 1. Panowie, nikomu nie imponuje ilosc postow jakie wyslaliscie. W tej zabawie chodzi o ich jakosc, a jej czasem brakuje. Nie mamy w polsce wiele takich forum, wiec na was spoczywa odpowiedzialnosc za jego jakosc (lub jej brak) 2. Czepiacie sie niewiadomo czego. To nie jemu sie nudzi, a wam. Dajcie sobie na wstrzymanie, ja na przyklad mieszkam na strychu i co? Jezuu, ile nienawisci :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jestem tutaj jakos od miesiaca i jak na razie doszedlem do 2 wnioskow. 1. Panowie, nikomu nie imponuje ilosc postow jakie wyslaliscie. W tej zabawie chodzi o ich jakosc, a jej czasem brakuje. Nie mamy w polsce wiele takich forum, wiec na was spoczywa odpowiedzialnosc za jego jakosc (lub jej brak) 2. Czepiacie sie niewiadomo czego. To nie jemu sie nudzi, a wam. Dajcie sobie na wstrzymanie, ja na przyklad mieszkam na strychu i co? Jezuu, ile nienawisci :oops: to ze mieszkasz na strychu to Twoj problem po drugie to tez pieprzysz jak potluczony, my mamy dac sobie na wstrzymanie ?????????? Poj&%#$@ Cie chyba gosciu !!! poczytaj wszystkie posty tego idioty "kwiatowego" i wtedy powiedz cos konstruktywnego !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 To co robicie to wasza sprawa. Ja tylko mowie jak to wyglada. Widzisz, nie tobie oceniac ludzi, ja nie zamierzam sie z toba klucic, szkoda mi cennych impulsow, ale zachowujecie sie tutaj, jakbyscie niewiadomo co wiedzieli. Zreszta (teraz do ogolu) zanim zaczniecie oceniac posty innych popatrzcie najpierw na swoje. Nie bede podawac konkretynych przykladow, choc wierzcie mi, moglbym, ale to nie o to w tym przeciez chodzi... Chcesz przyjacielu, to sie na nim wyrzyj, ciekawe co ci to da? To jest rozumiem taki sposob na pokazanie sie w grupie tak? kto mocniej dolozy? widze, ze dla was dokladanie innym to sposob, zeby pokazac jaki to ja wspanialy i meski nie jestem... ludzie, zastanowcie sie? po co wy tu siedzice? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 To co robicie to wasza sprawa. Ja tylko mowie jak to wyglada. Widzisz, nie tobie oceniac ludzi, ja nie zamierzam sie z toba klucic, szkoda mi cennych impulsow, ale zachowujecie sie tutaj, jakbyscie niewiadomo co wiedzieli. Zreszta (teraz do ogolu) zanim zaczniecie oceniac posty innych popatrzcie najpierw na swoje. Nie bede podawac konkretynych przykladow, choc wierzcie mi, moglbym, ale to nie o to w tym przeciez chodzi... Chcesz przyjacielu, to sie na nim wyrzyj, ciekawe co ci to da? To jest rozumiem taki sposob na pokazanie sie w grupie tak? kto mocniej dolozy? widze, ze dla was dokladanie innym to sposob, zeby pokazac jaki to ja wspanialy i meski nie jestem... ludzie, zastanowcie sie? po co wy tu siedzice? W zasadzie nielwiele pozostalo do powiedzenia, sam sobie odpowiadasz swoim postem Nie chodzi tu o to zeby jak najlepiej zdolowac goscia, chodzi o to zeby zrozumial o co tu chodzi ! Sam pytasz po co my tu siedzimy Czy po to zeby czytac wynuzenia i majaki jakiegos idioty ????????? Kazdy z nas chce sie dowiedziec czegos, lub komus przekazac swoja wiedza i doswiadczenie ! Na pewno nie jestesmy tu po yo zeby czytac takie idiotyzmy jakie niektozy pisza ! Zgoda kazdy czasem robi tu sobie jakies jaja, ale niektorzy tylko zasmiecaja to forum bzdetami czesto nawet nie zwiazanymi z tematem ! czy termin TWEAK kojazy Ci sie z chorobami psychicznymi ? Jezeli ktos nie wie o co tu chodzi , to niech poczyta posty, lub skorzysta ze slownika, a nie pier***li nonstop bez sensu !!! A o tym byciu meskim i wspanialym to nie ******** ! Masz kompleksy jakies czy co ? Utorzsamiasz sie z gnebionymi Flowermanami tego swiata ! Czlowieku zobacz gdzie jestes potem snuj dalej takie madre gadki A jak nie pasuje Ci takie podejscie do notorycznych offtopicowcow , to ........ jest jeszcze wiele innych forow, moze tam sie zainteresuja bzdetami nie zwiazanymi z nazwa forum ??? powodzenia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 czy termin TWEAK kojazy Ci sie z chorobami psychicznymi ?Reed mi się kojaży jak najbardziej . Czy można nazwać normalnym gościa który przez cały dzień wycina dziure w obudowie albo szlifuje na połysk spód radiatora a do tego poświęca więcej uwagi kompowi niż swojej dziweczynie (zaczerpiniętye z któregoś posta) :wink: :?: Po prostu każde hobby (np. tweakowanie kompa) jest chorobą psychiczną i o to tu chodzi ,bo bez tego g... by się osiągnęło. Pozdrawiam wszystkich overclokerów-świrów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 czy termin TWEAK kojazy Ci sie z chorobami psychicznymi ?Reed mi się kojaży jak najbardziej . Czy można nazwać normalnym gościa który przez cały dzień wycina dziure w obudowie albo szlifuje na połysk spód radiatora a do tego poświęca więcej uwagi kompowi niż swojej dziweczynie (zaczerpiniętye z któregoś posta) :wink: :?: Po prostu każde hobby (np. tweakowanie kompa) jest chorobą psychiczną i o to tu chodzi ,bo bez tego g... by się osiągnęło. Pozdrawiam wszystkich overclokerów-świrów. Nie zgodze sie z Toba Yoshi ! :) To nie choroba psychiczna ! To "tylko" bardzo zaawansowane hobby !!! A to ze komp fascynuje niektorych bardziej niz dziewczyny ? Normalna sprawa , komp Ci nie jeczy , nie nazeka, i nie jest blondynka :) Jak go dopiescisz to masz dluzej satysfakcje , niz z ........ no wiesz , co Ci bede tlumaczyl :mrgreen: BTW to IMHO 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ja tam mam celka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ja tam mam celka :)I jest gicior :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...