MK-Mateusz Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Witam. Mam problem z portami com na mojej płycie:( system je znajduje ale sa problemy z urzywaniem ich...kozystaja np. z sprogramu siemens data siute(MOBILE EXPLORER) porogram łaczy sie z telefonem ale przerywa połaczsnie:(...ale od poewnego czasu zauwazyłem ze przesle mi gierke java ale barrrddzzoo powoli...kozstajac z programu do NOKI wogóle nie chiało połacyzc sie z phonem:( co zrobic:( czesto serwisuje telefony a z tym to jest niebezpieczne bo przywrywa połączenia:( HELP:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti14 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 A może to wina kabli do tel? Miałem podobny problem z kablem do Siemensa (identyczne objawy). Okazało się że to wina kabla... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 nie..napewno nie...bo na innych tez sprawdzałem...cos z płyta:(((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zobacz czy któreś przerwanie nie dubluje się z COMem, zajżyj do biosu, tam jest bodajże opcja przydzielania przerwania na stałe czy tylko podczas użycia, przetestuj czy coś się zmienia. I poszukaj na forum, gdzieś widziałem podobny topic, moze tam było to rozwiązane. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...