karwinkaa Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Właśnie przed chwilką przeczytałam o grafice 6600 GT. Są różne opinie:( Chciałabym kupić bardzo dobrą grafikę typ złącza- PCI-Express x16 do 800 zł do oglądania filmów i gier... Mam nadzieję, że pomożecie dziewczynie doradzić:) Planowałam kupić 6600 GT, ale się zastanawiam czy to dobry pomysł.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Do 800zl nie ma lepszej karty na to zlacze :wink: A co do tematu to jest przyklejony topic i tam nalezy pytac o takie rzeczy a nie zakladac nowy :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Bierz 6600 GT to jest dobra karta w porównaniu do ceny. O jakieś 500 (lub więcej) Marków wyprzedza 9800XT w 3dmark 03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...