rydzio Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Witam W którymś topicu widziałem kiedyś zdjęcia bloków robione kamerą termiczną. Były to bloki o podstawie pokrytej pinami (coś w stylu Swiftech MCW5000). Było na nich pięknie widać, które ustawienie pinów jest najlepsze. Za Chiny nie mogę i ch odszukać. Byłbym bardzo wdzięczny osobie, która pamięta, w którym topicu one się znajdowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Tutaj masz całego arta: http://www.cooling-masters.com/articles.php?id=14&page=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydzio Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Właśnie o to mi chodziło. Dzięki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 BTW, gdzieś były zdjęcia płyty głównej zrobiene także kamerką termo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 TUTAJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 dzięki Ci, BTW przydała by się taka kamerka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Tutaj masz całego arta: 1229217[/snapback] Qrde - jest gdzies wersja angielska :?: (chodzi mi o dobre tlumaczenie a nie jakies internetowe translatory). To BARDZO ciekawy artykul i chcialbym go przestudoiwac, ale tego jezyka tam nie znam :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...