Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Stary sorry z góry za to co napisze!!!!

Czy ty widziałeś kiedyś kompa od środka

Stary tam są takie kabelki

żółte i czerwone a czasmi są jeszcze czarne ale tych się strzeż bo w nich plynie 380V [Volt] <-- jednostka napięci

aha i uważaj na śróbki bo jak stracisz orginalne to gwarancji ci nie uznają

Qrwa ale jaja

stary to nie jest forum o dowcipach!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukaj w srodku kopma wtyczki takiej jak idize do twardego i cedeka z2 czarnymi i 1 czerwonym i 1 zoltym kablem

z wiatraka masz 2 kable (przewaznie)

jak masz wtyczke to ladujesz w gniazdko na plycie

jak masz tylko kable to wcisnij do wtyczki od twardego

czarny do czarnego i:

1) czerwony z wiatraka do zoltego = 12V full power

2) czerwony z wiatraka do czerwonego = 5V cicho jak nic

lub :

czarny z wiatraka do czerwonego we wtyczce i czerwony z wiatraka do zoltego we wtyczce bedzie 7 V kompromis miedzy wydajnoscia a halasem

qrde ale zem sie na prodookowal

zanim nastepny raz zapytasz poszukaj troche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tam wiatraki poco to komu - ja wode wode - kiedys zatopie tego mojego kompa:) :D :D

a co do kawalow no no....... wiatraczek mozna do glowy sobie przyczepiec - Fan power supply (czy jak to sie pisze) jest jak ucho odegniesz - no mozna tez do porow z skorze:P

a WOGLE TO IDE SPAC i podlacze se wiatrak do poduszki aby mi buczal tymi 7000 RPM'ow :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pożyczyłem" sobie od kolesia wiatraczek skromny troche ale zawsze cos czy mozecie mi napisac gdzie go moge podlaczyc.

Adam

do gniazdka telefonicznego...

sorry ale nie mogłem sie powstrzymać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pożyczyłem" sobie od kolesia wiatraczek skromny troche ale zawsze cos czy mozecie mi napisac gdzie go moge podlaczyc.  

mi sie zdaje, ze go nie zrozumieliscie on sie pyta gdzie ma go podlaczyc czyli z tylu, z przodu, na gorze obudowy!! a nie gdzie wetknac kabelek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adam

do gniazdka telefonicznego...

sorry ale nie mogłem sie powstrzymać :)

:lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jak nie mam gdzie podlaczyc wentylatorka na 12V to podlaczam do prostownika (ladowarki do akumulatorow samochodowych) i wpatruje sie w wirujace lopatki az mi sie znudzi :lol:  - czyli najczesciej nie dluzej niz 2 minuty 8O

:), i nadazasz wzrokiem za tymi lopatkami? 8O :D, ja to w ogole wentyli nie podlaczam bo sie boje ze korki mi sie spala ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...