AdamDyczkowski Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 "Pożyczyłem" sobie od kolesia wiatraczek skromny troche ale zawsze cos czy mozecie mi napisac gdzie go moge podlaczyc. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Chyba sonbie jaja robisz :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 nie no :) LOL i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Skad sie Ty urwales :?: Chyba komputera od srodka nie widziales :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Chyba sonbie jaja robisz :?: 8OWłaśnie to nie jest forum o kawałach :? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Źle to napisałem nie chodzi mi o wiatraczek na radiator tylko dodatkowy np. do boku obudowy. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Źle to napisałem nie chodzi mi o wiatraczek na radiator tylko dodatkowy np. zamontowany na boku obudowy ( z poprzednio wycietym otworem). Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Wszystko zależy od obudowy i na co pozwala, jak masz miejsce z tyłu, to pod zasilaczem, obok procesora byłoby dobre miejsce na nowy wiatrak. Pytanie trochę dziwne, jak na kogoś z podkręconym sprzętem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Stary sorry z góry za to co napisze!!!! Czy ty widziałeś kiedyś kompa od środka Stary tam są takie kabelki żółte i czerwone a czasmi są jeszcze czarne ale tych się strzeż bo w nich plynie 380V [Volt] <-- jednostka napięci aha i uważaj na śróbki bo jak stracisz orginalne to gwarancji ci nie uznają Qrwa ale jaja stary to nie jest forum o dowcipach!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 jaja to zescie wy ze sie wysmiewacie z innych.. jestescie be ...tylko czekacie jak sempy az ktos walnie jakas gafe ble Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 poszukaj w srodku kopma wtyczki takiej jak idize do twardego i cedeka z2 czarnymi i 1 czerwonym i 1 zoltym kablem z wiatraka masz 2 kable (przewaznie) jak masz wtyczke to ladujesz w gniazdko na plycie jak masz tylko kable to wcisnij do wtyczki od twardego czarny do czarnego i: 1) czerwony z wiatraka do zoltego = 12V full power 2) czerwony z wiatraka do czerwonego = 5V cicho jak nic lub : czarny z wiatraka do czerwonego we wtyczce i czerwony z wiatraka do zoltego we wtyczce bedzie 7 V kompromis miedzy wydajnoscia a halasem qrde ale zem sie na prodookowal zanim nastepny raz zapytasz poszukaj troche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 a tam wiatraki poco to komu - ja wode wode - kiedys zatopie tego mojego kompa:) :D :D a co do kawalow no no....... wiatraczek mozna do glowy sobie przyczepiec - Fan power supply (czy jak to sie pisze) jest jak ucho odegniesz - no mozna tez do porow z skorze:P a WOGLE TO IDE SPAC i podlacze se wiatrak do poduszki aby mi buczal tymi 7000 RPM'ow :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 "Pożyczyłem" sobie od kolesia wiatraczek skromny troche ale zawsze cos czy mozecie mi napisac gdzie go moge podlaczyc. Adam do gniazdka telefonicznego... sorry ale nie mogłem sie powstrzymać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 "Pożyczyłem" sobie od kolesia wiatraczek skromny troche ale zawsze cos czy mozecie mi napisac gdzie go moge podlaczyc. mi sie zdaje, ze go nie zrozumieliscie on sie pyta gdzie ma go podlaczyc czyli z tylu, z przodu, na gorze obudowy!! a nie gdzie wetknac kabelek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 "Pożyczyłem" sobie od kolesia wiatraczek skromny troche ale zawsze cos czy mozecie mi napisac gdzie go moge podlaczyc. Adam A ja proponuje podłączyć wprost do kontaktu, wrażenia murowane :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 albo w dupe :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 "Pożyczyłem" sobie od kolesia wiatraczek skromny troche ale zawsze cos czy mozecie mi napisac gdzie go moge podlaczyc. Adam do gniazdka telefonicznego... sorry ale nie mogłem sie powstrzymać :) :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 albo w dupe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 a ja jak nie mam gdzie podlaczyc wentylatorka na 12V to podlaczam do prostownika (ladowarki do akumulatorow samochodowych) i wpatruje sie w wirujace lopatki az mi sie znudzi :lol: - czyli najczesciej nie dluzej niz 2 minuty 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 a ja jak nie mam gdzie podlaczyc wentylatorka na 12V to podlaczam do prostownika (ladowarki do akumulatorow samochodowych) i wpatruje sie w wirujace lopatki az mi sie znudzi :lol: - czyli najczesciej nie dluzej niz 2 minuty 8O :), i nadazasz wzrokiem za tymi lopatkami? 8O :D, ja to w ogole wentyli nie podlaczam bo sie boje ze korki mi sie spala ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 fajne problemy ludzie maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Dziekie wszystkim za odpowiedzi, ale ten nowy wiatraczek zapierdala. Tylko teraz jeszcze jedno pytanie czy mozna zrobic zeby lopatki krecily sie w druga strone. Tylko jak bedziecie bluzgac to tak troche ze smiechem OK. :P Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ale po co ci sie maja krecic w druga strone--mniemam ze chodzi o przeplyw powietrza(polecam odwroocenie tego wiatraczka--u mnie dzialalo:) :):):):):):):):):):):):):):):):) qwa! Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...