wafer Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 lozyskiem bym sie tutaj nie przejmowal zbytnio... bardziej bym sie martwil o glowice. widzialem juz dyski w ktorych glowica zaryla o talez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyneX Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ok jutro maluje, tzn dzis tylko ze rano, wytrzeźwieje i zmieniam bude drewnianą w budę drewnianą o kolorze hebanu:D oile bedzie w sklepie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) :blink: a co to za kolor? Edytowane 1 Lipca 2005 przez wafer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 aha :D czyli czarno - czarny B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 heban to ciemny brąz z tego co mi wiadomo oO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyneX Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 heban to ciemny brąz z tego co mi wiadomo oO. 1525059[/snapback] raczej bardzo ciemnu drewniany kolor, tak ciemny ze az czarny:D, fotki beda w nocy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 raczej bardzo ciemnu drewniany kolor, tak ciemny ze az czarny:D, fotki beda w nocy:) 1526162[/snapback] Mam nadzieję, że z użyciem oświetlenia :lol: ;) Czekamy na te zdjęcia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyneX Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Hmm wiec zrobiłem fotki:) Takie na szybko bo niemam zbytnio czasu. Wiec sorry za jakosc. Moze sie czasem wydawac ze cos niejest dokonca pomalowane. Spowodowane ejst to tym ze buda jest jeszcze "morka" i aparat tak odbija:D oto z poczatkow prac: Po 1 warstwie czas na 2, potem bede bawił sie ze szczegółami Świerzo po malowaniu A dla ciekawskich tak wyglada texstura jak wyschnie:D Teraz jeszcze front. btw potrzeba mi kawałek materiału, takiego jakim sie maskuje kolumny, na ktos coś odsprzedac? Moze tez byc siatka tunningowa byle czara i małe oczka. Wiem na allegro sa ale zapoytać nieboli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 dla mnie to dennie wygląda, ale jak wiemy każdy ma inny gust :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Lynex - sorry że to mówię ale schrzaniłeś sprawę. Skoro mod jest z drewna to czemu nie podkreśliłeś tego lakierują jakimś lakierem transparentnym. trzeba było użyć jakiejś bejcy o naturalnym odcieniu drewna (jak lubisz ciemne to np. palisander albo teak) a potem malnąć to bezbarwnym. Teraz ta buda wygląda jak pewnie setka bud blaszanych malniętych na czarno. A po za tym jeszcze sporo niedoróbek powyłaziło. Teraz to już tylko bezbarwny aby lekki połysk lub półmat chwycić i po sprawie. No ale jak tobie się podoba to nie ma o czym mówić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 a powiedzcie mi jak ona jest zamykana - boki... tak ogladam fotki i czytam, ale chyba cos przeoczylem pozatym z kolorm - faktycznie - troszke przegiecie. jak nie chciales miec w kolorze drewna, to mozna przeciez kupic klorowe bejce - np. czerwona, niebieska... gdziec chyba widzialem takze zielony kolorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 mogles w sumie zostawic naturalny "drewniany kolor" tylko jakos to zabezpieczyc i byloby ladnie, a tak to rzeczywiscie wyglada jak buda z metalu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 sa takie "farby" które uwypuklają słoje drewna, ładnie by to wyszło, do tego lakierek bezbarwny i git..... a tu... no nic, ale wydaje mi sie że troche szkoda zakrywać to drewno.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyneX Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Wirzcie mi ze na fotka zupełnie inaczej wyglada niz w rzeczywistości. Poatym bedzie jeszcze malowana w nieco "artystyczny" sposób, bedzie dobrze wiezcie mi:) Szczególnie jak bedzie front i oświetlenie. Wiedziałem ze niemam dawac fotek:) Bo macie racje narazie nijak wygląda:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 nijak wygląda:) 1527172[/snapback] To łagodnie powiedziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyneX Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Mowie Wam na forkach wyglada masakrycznie, moze Wam filmik nakrece albo cos... zreszta jak skoncze malowac to zobaczycie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Zobaczymy jak będzie wyglądało po złożeniu wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyneX Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Dzis wziołem się za pomalowanie elementów na czerwono:) Wkoncu obudowa ma byc w mrocznym klimacie. Po pomalowaniu na czarno obu troszke sie swiecila wiec ja zmatowilem, dzieki temu musze klasc 2 warstwy czerwonego bo spray matory sie rozpuszcza:( No ale na szczescie to nic wielkiego:) btw ten czerwony... mniam Ferrari:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 hehe to raczej nie jest czerwien ferrari, takowa jest opatentowana [czy jakos inaczej zastrzezona], ale i tak wyglada lepiej od tego czarnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 mam nadzieje ze z tymi kolorami to jednak wyjdzie cos ciekawego bo przyznam ze troche ubolewam nad zmarnowaleniem naturalnego drewnianego koloru :-P ew. jak juz pisaliscie bejca - jakis orzech, dab... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 I jak tam postepy pracy ? Powiem szczerze ze zainteresowal mnie ten mod wiec z niecierpliwoscia czekam na jakies nowe fotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemustek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 No włąsnie kiedy można się spodziewać dalszych fotek, albo chociaż kiedy bedie koniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietras21 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 tak jak patrzę teraz to to nie za pięknie wygląda:P Sorry za szczerość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik154 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 1. gratulacje za inwencje i zapał 2. dużo lepszy efekt otrzymałbyś gdybyś użył zamiast farby, impregnatu SADOLIN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 czyzby mod umarl :?: a szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Spokojnie moze Lynex wyjechal na wakacje. Takto napewno by przeciez odpowiedzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Ale schrzanil z tym czarnym ://///// taka szkoda bylo tak fajnie.. mysle ze lakierek bezbarwny by byl idealny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyneX Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Jestem Jestem:) Mod narazie stoi bo pisze artykuł, który bedziecie mogli sobie potem poczytac:) Pozatym dzis jade na zjazd a potem nad morze wiec bede dopiero 7 sierpnia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabuszko Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ja bym ta budke bejca pokryl fajniejszy efekt drewnoi by pociemnialo.... moim zdaniem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...