poca Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Nie wiem jak dlugo, ale idea ma usluge Hot.Spot. Oferuje ona internet radiowy jako pre-paid. Kupujesz zdrabke i korzystasz z neta 1 godzine/ 2 godziny lub caly miesiac. Łącze to 11Mb/s. Ja mam niski poziom odbioru, a transfer 40kB/s. Za caly miesciac placi sie ok. 40zl. Spis pkt. gdzie jest dostepny net. http://www.hotspot.idea.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) Opłaca się tylko dla klientów IDEI :cry: :cry: :mur: A dają SSID-a na broadcaście bo ja nic nie widzę u siebie 9a z tego co patrzyłem to chyba powinienem być w zasięgu) ?? Edytowane 22 Stycznia 2005 przez fenriz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Bo wogle IDEa to jest najlepsza siec:D Ma teraz najlepsza oferte na rynku, wszysko mozna zalatwic bez problemu. Serwis 24 on-line to cos wspanialego i jeszcze teraz wprowadzili hot spoty. A o hot spotach mozna poczytac w CHipie chyba z X.2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booliczek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Ogolnie wydaje mi sie ze hotspoty są ukryte na SSID, cos jak w niewidocznym bridge'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...