fuxmen Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 mam pytanie moj kolega ma celerona 1000mhz i niestety niektore filmyh mu tna ogolnie chodzi komputer jak muł, doslzismy do wnoisku ze to moze przez to ze ma 3 kosci pamieci: 128, 64 i 32 mb kazda innej firmy itd. czy uwazacie ze po zmianie na jedna 256 te objawy znikną?? bo to ie mozliwe zeby na 1ghz pocesorze filmy ciely albo spoznialy z dzwiekiem, wiem ze to celeron ale pomimo to chyba powinno chodzic, tak samo jak cos kopuje lub cos robi to muza sie tnie w winampie i wogole tak jak juz mówilem, ten komputer nie chodzi i chyba zaczne :mur: bo juz mi sie pomysly koncza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 a może by tak wyczyścił system lub postawił go od nowa ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 czynie pisalem ze mi sie koncza pomysły?? a jak myslisz co robil 20 razy i na rożne sposoby?? to nie to, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 no niestety nie napisałeś ;).hym nowy bios?:> porządnie ustaw kodeki ffdshow.udma ustawione w windowsie ??jaki win ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) to jest tak , windows oczywiscie xp corporate czy cos takiego, sam go mam jest to poprawiona wersja, bios ma nowy w miare bo wgrywal ale to i tak jest stara plyta, udma xp wlacza raczej ale czy naprawde myslisz ze to dysk? ile film potrzebuje kilka set kb/s a dysk chyba tyle nawet zepsuty pociagnie :D ja nigdy nie musialem nic ustawiac, po prostu krew mnie zalewa jak gosciowi na p3450mhz chodza filmy a jemu nie OT czy wiesz jak wlaczyc powiadamianie bo nie zaznaczylem i musze sam gulac czy ktos odpisal, i jak to na stale ustawić?? forum zmienili mi sie podoba tylko sie gubie naraazie Edytowane 23 Stycznia 2005 przez fuxmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) bios odpowiednio ustawiony z timmingami :>?udma.ps jaka karta graficzna :>? zintegrowana :>? a jaka płyta gł na via :>? stery do niej zainstalowane (fakt xp ma swoje ale jakoś czasami mu nie wierzę ;) ) Edytowane 23 Stycznia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ten kompt to zamierzchłe czasy, tak ze timingami sei nie zajmowalem i wogole nie wiem czy jest taka opcja w biosei :D :D grafika to gf 2 mx a plyta to na via tylko nie pamietam jaka, ale ma te 4in1 pack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 wrzóć mu 98 se lub 2000 pobcinaj usługi :) nowe kodeki ale tylko te potrzebne duże bufory dla dysku zmień timingi pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...