Skocz do zawartości
fuxmen

Problemy Z Kompem(wolno Chodzi)

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie moj kolega ma celerona 1000mhz i niestety niektore filmyh mu tna ogolnie chodzi komputer jak muł, doslzismy do wnoisku ze to moze przez to ze ma 3 kosci pamieci: 128, 64 i 32 mb kazda innej firmy itd. czy uwazacie ze po zmianie na jedna 256 te objawy znikną?? bo to ie mozliwe zeby na 1ghz pocesorze filmy ciely albo spoznialy z dzwiekiem, wiem ze to celeron ale pomimo to chyba powinno chodzic, tak samo jak cos kopuje lub cos robi to muza sie tnie w winampie i wogole tak jak juz mówilem, ten komputer nie chodzi i chyba zaczne :mur: bo juz mi sie pomysly koncza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest tak , windows oczywiscie xp corporate czy cos takiego, sam go mam jest to poprawiona wersja, bios ma nowy w miare bo wgrywal ale to i tak jest stara plyta, udma xp wlacza raczej ale czy naprawde myslisz ze to dysk? ile film potrzebuje kilka set kb/s a dysk chyba tyle nawet zepsuty pociagnie :D ja nigdy nie musialem nic ustawiac, po prostu krew mnie zalewa jak gosciowi na p3450mhz chodza filmy a jemu nie

OT czy wiesz jak wlaczyc powiadamianie bo nie zaznaczylem i musze sam gulac czy ktos odpisal, i jak to na stale ustawić?? forum zmienili mi sie podoba tylko sie gubie naraazie

Edytowane przez fuxmen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bios odpowiednio ustawiony z timmingami :>?udma.ps jaka karta graficzna :>? zintegrowana :>? a jaka płyta gł na via :>? stery do niej zainstalowane (fakt xp ma swoje ale jakoś czasami mu nie wierzę ;) )

Edytowane przez Domik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi