djsiekier Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Witam od jakiegos czasu slysze szumy z glosnikow. NIe mam wlaczonego zadnego programu, winampa ani nic. Poprostu komputer dziala a z glosnikow wydobywaja sie szumy czasem jakies traski. Czym moze byc to spowodowane, bo strasznie mnie tro denerwuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adios Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Być może spowodowane jest to innym urządzeniem elektrycznym stojącym obok głośników. U mnie takie szumy i trzaski powoduje lampka biurowa. Także jak mam włączony telewizor to pojawiają się szumy. Po prostu odsuń głośniki od urządzeń elektrycznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Spróbuj przeinstalować drivery od karty muzycznej. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Być może spowodowane jest to innym urządzeniem elektrycznym stojącym obok głośników. U mnie takie szumy i trzaski powoduje lampka biurowa. Także jak mam włączony telewizor to pojawiają się szumy. Po prostu odsuń głośniki od urządzeń elektrycznych. 1231327[/snapback] j.w. dlugo masz juz te glosniki i ew. jaki to model moze po prostu "koncza sie" ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
good Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Może używasz mikrofonu , lub masz źle wyregulowaną głośność w komputerze. Ostatecznie może to być wina sterowników lub głośników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 a ja proponuje sprobowac wyciszyc w regulacji glosnosci wejscie liniowe, wczoraj mialem taki przypadek i sie zorientowalem, pozdroweczka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 a ja proponuje sprobowac wyciszyc w regulacji glosnosci wejscie liniowe, wczoraj mialem taki przypadek i sie zorientowalem, pozdroweczka:)Ja proponuje to samo ,też tak kiedyś miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 I mozna wyciszyc CDROM w mikserze (zakladam ze kabel jest podlaczony), tez pomaga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...