dszywala Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 witam potrzebuję rady :] Czy Sl45i będzie dobrym wyborem? Gdzie można kupić taki telefon w idealnym stanie lub NOWY......? Co ewentualnie możecie polecić z Mp3??? Tylko nie mokia 5510 :-P ona odpada. słyszałem że jakiś NEC e 313 chyba ma mp3.... pozdro i THX a pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Motorola E398, mam ją i świetnie sie sprawuje, 64MB na mp3, sl'ke miałem przez 2 lata, świetny dziwięk, ale mp3 dłuugo się wgrywają (ok 20 min 3 MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Ja mam SL45i i uwazam, ze byl to swietny telefon. Byl, bo na dzisiejsze czasy sie nie nadaje. Brak kolorowego wyswietlacza robi go zabytkowym. Nie mniej jednak w czasach, gdy wyszedl byl super telefonem i pod niektorymi wzgledami nadal jest niedoscigniony. Chodzi mi miedzy innymi o Java ktorej czasami brakuje w nowych telefonach (co jest conajmniej glupota), IrDA ktora o dziwo wspolpracuje z nowymi telefonami (z C65 na pewno, innych nie sprawdzalem) oraz 32MB pamieci na MMC rozszerzane do 128MB lub moze i wiecej (nie wiem), podczas gdy niektore nowiutkie telefony z aparatami i/lub mp3 rozsmieszaja mnie pojemnoscia w stylu 4-9MB (na aparat) oraz np 41MB (na mp3) - wbudowana i bez mozliwosci rozszerzenia - po prostu zenada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Ja mam SL45i i uwazam, ze byl to swietny telefon. Byl, bo na dzisiejsze czasy sie nie nadaje. Brak kolorowego wyswietlacza robi go zabytkowym. Nie mniej jednak w czasach, gdy wyszedl byl super telefonem i pod niektorymi wzgledami nadal jest niedoscigniony. Chodzi mi miedzy innymi o Java ktorej czasami brakuje w nowych telefonach (co jest conajmniej glupota), IrDA ktora o dziwo wspolpracuje z nowymi telefonami (z C65 na pewno, innych nie sprawdzalem) oraz 32MB pamieci na MMC rozszerzane do 128MB lub moze i wiecej (nie wiem), podczas gdy niektore nowiutkie telefony z aparatami i/lub mp3 rozsmieszaja mnie pojemnoscia w stylu 4-9MB (na aparat) oraz np 41MB (na mp3) - wbudowana i bez mozliwosci rozszerzenia - po prostu zenada. 1229687[/snapback] wiesz miałem już kilka telefonów z kolorówym wyświetlaczem i moge powiedzieć z własnego doświadczenia, że to tylko bajer który podoba się na krótko. no chyba że ktoś uzywa telefonu jako aparatu cyfrowego i koniecznie chce oglądac sobie fotki na ekranie 120 poxeli...... Teraz kupuję telefon który faktycznie spełni moje wymagania i będzie praktyczny. SL45 jest dośc zgrabny, zasięg OK do tego odtwearzacz MP3 z którego na 1005 będe kożystał. Chciałem tylko sobie porównac z jakims innym telefonem...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 dszywala, podaj jle mozesz wydac na telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 dszywala, podaj jle mozesz wydac na telefon 1230243[/snapback] no zalezy na co. max 300zeta nie potrzebuje jakiegoś full bajera tylko telefonu jak wyżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Szczerze polecam ten telefon, sam uzywam go juz jakies 6 mieisecy i sprawuje sie dobrze, raz musialem go otwierac zeby przeczyscic styki od klawiatury, ale teraz smiga jak zyleta, do tego mam 128 mb karte + czytnik, pakuje na nia okolo 50 mp3, skompresowane oczywiscie, jakosc dziweku - wystarczajaca do zwyklego sluchania w autobusie, ponadto java, i mnostwo midletow na ten telefon, malo tego, jest rowniez mnostow patchy ktore mozna wgrac i jecze bardziej udoskonalic ten cud techniki :) Polecam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 sl45i to dobry wybór. mam takowy, do niego 128 MB karta, czytnik kart, zmienine podświetlenie na niebieski i ani myślę o innych fonach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 ale gdzie dopaśc NOWEGO lub prawie nowego mało uzywanego?? bo wiekszość jest mocno zjechana... a ja chciałem mieć fonik ładnie chodzący*klawisze wyświetlacz itp0... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 po pierwsze komisy ale tylko dobre, a po drugie allegro. ja mam swojego z allegro i był w stanie 4,5 a więc spoczko. można wyrwać na prawdę dobre sztuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...