RadeX Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 nie chodzi o to ze ma byc "za co" ( ;] ) ale takie topiki tylko smieca, kazdy w nich niepotrzebnie papla (tak jak ja teraz :lol: ) albo na przyklad ktos wchodzi na tweaka i trafia na taki temat... co robi? mysli ze to forum nie prezentuje zadnego dobrego poziomu i wychodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Tak jak kolega Radek napisał :) Nie sugerowac sie tego typu topicami :) tu jest dużo mądrych i na temat :) Nie bede oryginalny :) CLOSE IT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Mam grawerowana plexe a ja szkiełko neibieskie grawerowane, i zrobilem je sam tyle ile bylem w stanie, noi moje okno jest zamontowane, a Twoje troche nie bardzo :mur: ... ale wymyslilem cos innego bo nie chce psuc bku obudowy.... chce kupic plexe na wymiar (juz docieta) i przyczepiac ja na rzep tak jak katody. Kupilbym rzep krawiecki i przykleil jedna jego czesc na tasme dwustronna do plexy a druga do obudowy (obok otworow do boku obudowy) i takl ebz problemu mozna by ja odczepiac i przyczepiac.... NIE WIE KTOS ILLE TAKI RZEP KOSZTUJE?? odpuść sobie krawiectwo, moze lepiej bedzie wyszydełkowac bok, noi przy okazji osłonki na kable :blink: nie lepiej zrobic dokrecana plexi :mur: a nei jakies rzep :lol: aha chce rownierz dodac czerwone kabl;e AKASA od fdd i cdromu (bo od saty mam tez czerowny)... niebieskie kaodki, wichajstry, czerowne kabelki, zielone osłonki i mamy kolejny mod pt. wies tańczy i śpiwea zapraszamy do cyrku :D skomentujci poczatki dziela... :blink: do dzieła to temu jeszcze bardzo daleko :mur: OCENIAJCIE I PISZCIE CO BYM MOGL TU ROBIC Z MALYM WKLADEM FINANSOWYM :D 1229555[/snapback] zrobic mozna wiele, tylko trza miec checi, i czas, a nie kupic zalozyc i mamy moda :/ poszukaj ciekawych rzeczy do moda w piwnicy, po jakis bazarach gdzie dziadki sprzedaja rupiecie za smieszne pieniadze ;) a jesli masz zamiar niekombinowac z obudowa, to moze nic nierob ;) Czesc... nareszcie zaczalem modowac kompa... pocztakowe rezultaty mozna obejrzec tutaj: http://veenee.freeprohost.com/zdjecia-mod/rezultat mizerny :/ moze idz sie poucz :wink: Edytowane 23 Stycznia 2005 przez MARIOSKARPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 kuzwa 16 lat... ehhh czerowne kable bo czerowny od saty i looz :) z oslonek rzeygnuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Wydaje mi się ze wszystko co mogliśmy napisać nie urażając za bardzo venepl-a zostało napisane . Nie wiem jak wy ale to mój ostatni post a tym topicu! :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackout Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 mi wystarcza te slowa (tlusty druk) "...srodku ich zamontowac jakies diody... ale za duzo roboty wiec sukami siateczkli..." Moim zdaniem przy modowaniu nie ma slow "za duzo roboty". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...