Skocz do zawartości
venepl

Venemod In Progress

Rekomendowane odpowiedzi

nie chodzi o to ze ma byc "za co" ( ;] )

ale takie topiki tylko smieca, kazdy w nich niepotrzebnie papla (tak jak ja teraz :lol: )

albo na przyklad ktos wchodzi na tweaka i trafia na taki temat... co robi? mysli ze to forum nie prezentuje zadnego dobrego poziomu i wychodzi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam grawerowana plexe

a ja szkiełko neibieskie grawerowane, i zrobilem je sam tyle ile bylem w stanie, noi moje okno jest zamontowane, a Twoje troche nie bardzo  :mur:

... ale wymyslilem cos innego bo nie chce psuc bku obudowy.... chce kupic plexe na wymiar (juz docieta) i przyczepiac ja na rzep tak jak katody. Kupilbym rzep krawiecki i przykleil jedna jego czesc na tasme dwustronna do plexy a druga do obudowy (obok otworow do boku obudowy) i takl ebz problemu mozna by ja odczepiac i przyczepiac.... NIE WIE KTOS ILLE TAKI RZEP KOSZTUJE??

odpuść sobie krawiectwo, moze lepiej bedzie wyszydełkowac bok, noi przy okazji osłonki na kable :blink:

nie lepiej zrobic dokrecana plexi :mur: a nei jakies rzep :lol:

aha chce rownierz dodac czerwone kabl;e AKASA od fdd i cdromu (bo od saty mam tez czerowny)... 

niebieskie kaodki, wichajstry, czerowne kabelki, zielone osłonki i mamy kolejny mod pt. wies tańczy i śpiwea zapraszamy do cyrku :D

skomentujci poczatki dziela...

:blink: do dzieła to temu jeszcze bardzo daleko :mur:

OCENIAJCIE I PISZCIE CO BYM MOGL TU ROBIC Z MALYM WKLADEM FINANSOWYM :D

1229555[/snapback]

zrobic mozna wiele, tylko trza miec checi, i czas, a nie kupic zalozyc i mamy moda :/

poszukaj ciekawych rzeczy do moda w piwnicy, po jakis bazarach gdzie dziadki sprzedaja rupiecie za smieszne pieniadze ;)

a jesli masz zamiar niekombinowac z obudowa, to moze nic nierob ;)

Czesc... nareszcie zaczalem modowac kompa... pocztakowe rezultaty mozna obejrzec tutaj:  http://veenee.freeprohost.com/zdjecia-mod/

rezultat mizerny :/ moze idz sie poucz :wink: Edytowane przez MARIOSKARPA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi