Skocz do zawartości
jojent

Uszkodony Plik :?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy możliwe jest że jeżeli mam podkręconego klocka i ustawione napiecie na 1,75 to mogą występowac dziwne przypadki w stylu "Uszkodzony plik Uruchom CHKDSK" Trochę mnie to irytuje i zastanawiam się czy to wina tego OC czy może mój brat hacker :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bledy tego typu przewaznie pojawiaja sie jezeli pamiec RAM ma albo zbryt wysokie taktowanie, alebo za niskie timigi. Mozliwe tez jest oczywiscie ze to wina podkreconego procesra, ale ja jakos na pamieci bym stawial. Zmniejsz taktowanie pamieci/procesora lub podnies napicie na obu jeszcze troszke - powinno ustapic. Z ciekawosci tez sprawdz system na domyslnych ustawieniach.

a moze hdd nie wyrabia zablokuj pci/agp i powinno pomoc

1229912[/snapback]

Przeciez on ma Epoxa na Nforce 2 :D To co Ty tu chcesz blokowac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy możliwe jest że jeżeli mam podkręconego klocka i ustawione napiecie na 1,75 to mogą występowac dziwne przypadki w stylu "Uszkodzony plik Uruchom CHKDSK" 

jak najbardziej mozliwe. to jeden z objawow niestabilnosci podkreconego kompa. to, ze w grach smiga i sie nie zawiesza, to jeszcze nie wsio.

Prime95 prawde ci powie, ewentualnie sprobuj spakowac zipem lub rarem kilka tysiecy malych plikow - jezeli beda bledy w archiwum, to zejdz z OC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi