BOGDANW Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Jest to model 786M. Obraz zaniknął i pojawił się cieniutki pionowy pasek ale w tym pasku obraz migocze. Podstawy elektroniki znam ele przy tym siadam. Może ktoś mi pomoże (naprowadzi) na uszkodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Tak rozważając teoretycznie: siadło odchylanie poziome Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Tak rozwazajac praktycznie: tak, siadlo odchylanie poziome. :) Nie wlaczaj monitora, bo trwale uszkodzisz luminofor! Zostanie Ci wypalona kreska przez srodek ekranu! Monitor na serwis albo kupic nowy - innej metody nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANW Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Tak rozwazajac praktycznie: tak, siadlo odchylanie poziome. :) Nie wlaczaj monitora, bo trwale uszkodzisz luminofor! Zostanie Ci wypalona kreska przez srodek ekranu! Monitor na serwis albo kupic nowy - innej metody nie ma. 1231812[/snapback] Serwis jest wyjściem, ale się postarałem i naprawiłem, chodzi jak zegarek "pabieda" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...