Lisek Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Poczynając od 7.X.2002r :) ---------------------------------------------------------------------------------------------- "7 listopada w godzinach 00:00-01:50 mogly pojawiac sie problemy z komunikacja w Internecie, w ruchu krajowym i miedzynarodowym. Awaria zostala usunieta." "W dniu 07.10.2002 o godzinie 19:55 wystapily problemy w dostepie do internetu na terenie calej Polski. Wystepuja problemy z rutingiem BGP i sa w trakcie usuwania, jednak problem jest bardzo powazny i usuniecie moze potrwac dosyc dlugo" "W dniu 07.10.2002 od godziny 20:00 wystepuja problemy na z dostepem komutowanym do internetu poprzez numery dostepowe TPSA. Problem jest zwiazany z autentykacja na serwerach obslugiwanych przez TPI Problem dotyczy calego kraju." "(9.10.2002 15:36) W zwiazku z niestabilna praca rutera szkieletowego w Warszawie moga wystapic problemy w polaczeniach krajowych i zagranicznych (ruch IP)" "(9.10.2002 19:13) Od godziny 18:00 moga wystepowac problemy z komunikacja krajowa i miedzynarodowa w sieci Polpak." ---------------------------------------------------------------------------------------------- Często się zdarzają pady w różnych częściach kraju, ale takiej jazdy to dawno nie było, heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 No ja mam właśnie ogromne problemy z netem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ta dokladnie w tej chwili TPSA daje czadu nic niedziała kompletnie nic. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mi tez ledwo działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 qrwa zeby nie powiedziec gorzej!! slyszalem dzies ze im sie ktos wlamal ale nie wiem ile w tym prawdy transfery zadne praktycznie nawet po www polazic nie mozna jeszcze troche i zaczne pic bo to ludzkie pojecie przechodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Poczynając od 7.X.2002r :) ---------------------------------------------------------------------------------------------- "7 listopada w godzinach 00:00-01:50... chyba qrde pazdziernika co ?? nie zapeszaj na zas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 nie zapeszaj na zasTo co w cudzym słowiu, to napisane przez luzdi z TPSA - wiec to ne sa moje vina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 to tymbardziej po nas pojechali przeciez w takich warunkach nie da sie zyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Taaaaaaaaaaaaaa....... qrwa właśnie mi padło allegro na którym kończy się aukcja w której chciałem licytować przed końcem :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Taaaaaaaaaaaaaa....... qrwa właśnie mi padło allegro na którym kończy się aukcja w której chciałem licytować przed końcem :evil: :evil: :evil:Dobrze ze przynajmniej Tweak.pl bryka jak trzeba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 no tweak chodzi jako tako mi to teraz nawet gg padlo wpadlem na swietny pomysl pierd@le ide spac nara 3cie sie za browara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mi sie też coś pieprzy - tweak mi sie 10min ładował i widziałem tylko tytuł strony... a tera chodzi dobrze - kij im w oko bo w dupe to przyjemność cholera mnie bierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mi sie też coś pieprzy - tweak mi sie 10min ładował i widziałem tylko tytuł strony... a tera chodzi dobrze - kij im w oko bo w dupe to przyjemność cholera mnie bierze.A mi Tweak myka na prawdę szybciutko - niestety nie mogę tego powiedzieć o reszcie witryn... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Dobrze ze przynajmniej Tweak.pl bryka jak trzeba :D Bryka? Ledwo się czołga :( Grunt, że jeszcze żyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 no to smacznych snow - ja tesz mam problemy z gg - i woGLe!!!!! ale ISDN jakos wparowal na serwer gg i jakos chodzi - na dniach bedzie neostradka!!!! nareszcie :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 fucktycznie net dziala delikatnie rzecz ujmujac ch..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_stah Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 U mnie chodzi bez problemu wszystko. Mam SDI i jest ok ! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Też się poddaję i idę spać :( A miałem byś posiadaczem kamerki internetowej za śmieszne 50 zł :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Wiedzialem kiedy jechac na wakacje zeby odpoczac od wszystkiego ;PP [wiem ze cieszycie sie ze wlasnie wrocilem :P] Ide leczyc kaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...